Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Am spart Preturile pentru ContentSpeed Startup!

1 July 2016
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Am spart Preturile pentru ContentSpeed Startup!

Incepand de azi, 01.07.2016, am decis sa scadem preturile pentru abonamentele ContentSpeed Startup pentru a ajuta antreprenorii romani sa beneficieze de platforma noastra de ecommerce mai usor, deoarece acum oferim cel mai bun raport calitate pret. Acum, pentru unele abonamente discountul depaseste 50% chiar daca optati sa realizati plata in fiecare luna.

Iar dupa ce va vom convinge ca merita sa lucrati cu noi pe termen lung, puteti opta petru plata anuala, si atunci beneficiati de un discount suplimentar de 30%.
Puteti vedea noile preturi aici: https://www.contentspeed.ro/preturi.html

Clientii nostri actuali, cei care au fost primii care au adoptat solutia noastra dedicata Startupurilor (Software as a Service) se bucura acum de discounturi preferentiale.

Va multumim ca ne-ati ales si va asiguram ca va vom face surprize placute in continuare!

In plus, azi am realizat un upgrade pentru toti clientii ContentSpeed Startup in care primiti noi functionalitati:

 Modulul de administrare este acum imbunatatit major pentru utilizarea de pe telefonul mobil, sau de pe tableta

Ne-am gandit ca veti fi plecati in vacanta, si am vazut ca o experienta frumoasa este sa-ti poti vedea activitatea magazinului, chiar si de pe un sezlong de la malul marii. Drept care acum toate sectiunile sunt optimizare pentru utilizarea pe mobil.

Putem spune chiar ca intrega experienta oferita de ContentSpeed, incepand cu site-ul nostru, contul dumneavoastra deschis pe site-ul nostru, magazinele ContentSpeed Startup precum si, acum modulele de administrare, sunt acum 100% utilizabile usor de pe telefonul mobil.

Modulul de comenzi este acum mai usor de utilizat datorita conventiilor de culori

In functie de statusul comenzilor, acestea sunt afisate cu culori diferite si in selectorul de status, si in lista de comenzi.
Astfel veti vedea rapid care comenzi nu sunt inca tratate, cu statusul "In curs de confirmare", care sunt Anulate, pentru ca sunt cu rosu, si care sunt livrate, pentru ca sunt cu verde.

Am introdus butonul de Help contextual

Am pus acest buton in coltul din dreapta sus al modului de administrare si practic in orice sectiune intrati, acum puteti accesa Help contextual, astfel incat sa vedeti o sectiune de ajutor specifica functionalitatii pe care va gasiti in acel moment.Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.