Integrare CDMS

  Integrarea cu CDMS presupune comunicarea bidirectionala intre softul de gestiune si magazinul creat pe platforma ContentSpeed, la nivel de stocuri si comenzi.

  In pretul acestui abonament lunar oferim si mentenanta pentru integrare. In cazul in care apar diverse modificari ale softului, le vom rezolva in timp util, avand astfel siguranta ca integrarea functioneaza asa cum trebuie.

  Pe langa aceasta taxa lunara, se adauga si o taxa initiala de setare a contului in valoare de 399 euro: Setup initial CDMS. Este un proces foarte dificil si migalos iar daca ceva nu este setat corect, ori vor fi preluate niste stocuri gresite ori nu va functiona deloc.


  **aceasta taxa lunara nu se refera la trainingul utilizatorilor si nici la repararea unor defecte generate de utilizarea eronata  a site-ului, a integrarii sau a ERP-ului de catre Beneficiar. In cazul aparitiei unor disfunctii din vina operatorilor Beneficiarului acestea vor fi reparate contracost, urmand a fi evaluate punctual in functie de fiecare situatie.
  Vezi site

  #plata_recurenta

  1

  #plata_recurenta

  1

  Incearca gratuit platforma 14 zile.

  Creeaza acum un magazin online complet functional.

  Incearca platforma