Integrare Profitshare

  Profitshare este o platformă de marketing afiliat, adică un instrument de marketing bazat pe performanță. Acesta presupune existența a trei jucători cheie: Advertiser, Afiliat și Client.
  Advertiserul este cel care solicită promovarea produselor sau serviciilor sale, prin intermediul programului nostru de afiliere.
  Afiliatul este cel care face promovarea produselor Advertiserilor prin metodele de promovare agreate (de ex. în website-urile sale). Prin promovare, afiliatul obține un comision din vânzările generate.
  Clientul este cel care ajunge pe website-ul Advertiserului prin intermediul promovării făcute de Afiliat și care îndeplinește o anumită acțiune. Acțiunea poate să fie o comandă, înscriere, abonare etc..

  Partenerii Profitshare urmaresc rezultate palpabile, iar reteaua de marketing afiliat a fost construita astfel incat bugetele investite sa se afle in relatie directa cu rezultate obtinute.

  Scopul Profitshare este de a sprijini businessurile online prin oferirea unei solutii de comunicare si promovare eficiente, usor de adoptat.

  Integrarea cu Profitshare iti permite sa generezi automat feeduri cu produsele/categoriile alese de tine si sa vezi daca o comanda a venit de la un afiliat Profishare.


  **aceasta taxa lunara nu se refera la trainingul utilizatorilor si nici la repararea unor defecte generate de utilizarea eronata  a site-ului, a integrarii sau a soft-ului de catre Beneficiar. In cazul aparitiei unor disfunctii din vina operatorilor Beneficiarului acestea vor fi reparate contracost, urmand a fi evaluate punctual in functie de fiecare situatie.

  Vezi site

  #plata_recurenta

  1

  #isApp

  1

  #plata_recurenta

  1

  #isApp

  1

  Incearca gratuit platforma 14 zile.

  Creeaza acum un magazin online complet functional.

  Incearca platforma