In sprijinul stimularii comertului electronic pe piata autohtona si a cresterii operativitatii magazinelor online, ContentSpeed, prima agentie de eCommerce full-service dedicata comertului electronic, si Mediapost Hit Mail, unul dintre cei mai dinamici jucatori pe piața marketingului direct in al carui actionariat se regaseste Grupul La Poste – Posta Franceza, au semnat un parteneriat pentru implementarea serviciului drop shipping in cadrul platformei www.edistribution.ro, prima retea online de aprozionare dedicata retailerilor profesionisti din mediul online.

„Solutia noastra logistica integrata pentru companiile de e-commerce are la baza atat know-how-ul Postei Franceze cat si experienta noastra de 17 ani in Romania. Companiile de e-commerce din Romania pot acum sa isi ia de pe cap toate problemele legate de stocare, verificare intrări, coletare, livrare, tiparire facturi, gestiune retururi, si sa se concentreze pe produs si pe marketing.”, a precizat Marian Seitan, director general Mediapost Hit Mail.

Beneficiile livrării intr-un singur pas: eficienta si proactivitate in business

„Retailerii online isi pot diversifica cu usurinta gama de produse si pot incepe chiar a doua zi sa integreze servicii noi pentru a-si spori vanzarile pentru ca, prin drop shipping, acele activitati extenuante si costisitoare sunt externalizate la tarife mult mai mici. Livrarea fara intermediari realizata direct din stocul furnizorilor catre clientii finali permite, in primul rand, optimizarea timpului alocat oricaror altor activitati necesare marketarii produselor comercializare de magazinele online. Majoritatea clientilor ContentSpeed sunt deschisi acestei oportunitati de optimizare si pentru ca nu mai au grija spatiului de depozitare, a garantiei produselor si a livrarilor efective către clientii lor, mai ales daca discutam de produse de la furnizori diferiti livrate adeseori aceluiasi client. In plus, trebuie mentionat si avantajul de a interactiona simplu si direct si mai ales simultan cu toti furnizorii integrati in edistribution si realizarea coletelor exclusiv in functie de comenzile transmise de reseller pentru a scurta la maximum timpul de livrare. Dat fiind acest sistem optimizat, estimam ca acest serviciu dedicat magazinelor online va fi folosit in proportie de 60% dintre magazinele online care opereaza pe platforma ContentSpeed”, a explicat Radu Vilceanu, CEO ContentSpeed.

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Creeaza acum un magazin online complet functional.

Incearca platforma