Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Acum este momentul sa iti deschizi un magazin online certificat! ContentSpeed si Trusted.ro ti-au pregatit o super oferta!

25 January 2016
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
articole
In 2012 ContentSpeed și Trusted.ro au inceput un parteneriat in vederea dezvoltarii unui mediu online mai sigur. Aceasta asociere s-a concretizat intr-un numar mare de magazine online certificate Trusted.ro si lansate pe platforma eCommerce ContentSpeed. La inceput de 2016, din dorinta de a incuraja demersurile antreprenoriale, ContentSpeed si Trusted.ro au pregatit pentru clienti o oferta foarte avantajoasa

Magazinul tau online este live pe platforma ContentSpeed? Trusted.ro iti acorda certificarea cu 20% reducere!
Daca detii un magazin online pe platforma ContentSpeed, Trusted.ro iti acorda o reducere de 20% pentru taxa de certificare. Marca de incredere Trusted.ro este oferita in urma unui audit realizat de cei mai importanti specialisti in comertul electronic. Dupa ce s-a realizat auditul si ai primit sigiliul ce poate fi afisat pe site, clientii magazinului vor avea siguranta ca achizitioneaza dintr-un loc sigur. Magazinul tau online va fi vazut ca unul care este in conformitate cu standardele europene. Certificarea ofera garantia calitatii produselor si serviciilor.  

Cochetezi cu ideea de a-ti deschide un magazin online? Acum este momentul! Beneficiezi de 50% reducere la abonamentul anual StartUp si 20% reducere la primirea certificarii Trusted.ro!
Daca vrei sa-ti deschizi magazin online pe platforma ContentSpeed si vrei sa fie certificat Trusted.ro, acum este momentul. Vei beneficia de o reducere de 50%* pentru abonamentul anual de StartUp si de o reducere de 20% a taxei de certificare. Vei fi proaspatul posesor al unui magazin online ce inspira siguranta si incredere in randul utilizatorilor. Cresterea nivelului de incredere se va concretiza in cresterea conversiilor. Nu mai sta pe ganduri! Acum este momentul sa intri in lumea afacerilor online de succes
*Reducerile nu se cumuleaza cu alte promotii oferite de ContentSpeed!

Despre Trusted.ro
Trusted.ro este un proiect implementat de Gala Premiilor eCommerce, Legi-internet.ro și Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania. Aceste trei organisme sunt 100% obiective, nefiind implicate in activitati de comert electronic.
Certificarea Trusted.ro este un logo distinctiv acordat magazinelor online care indeplinesc standardele de calitate. Aceasta marca de incredere vine in ajutorul clientului, oferindu-i un grad ridicat de siguranta la achizitie. Trusted.ro verifica daca sunt indeplinite atat obligatiile legale, cat si bunele practici de comert. Verificarea se realizeaza de cel putin doua ori pe an, sau de fiecare data cand exista o plangere depusa.

Despre ContentSpeed
ContentSpeed este prima agentie de e-commerce full service din Romania care ofera solutii dedicate magazinelor online pentru crearea, optimizarea si promovarea B2C si B2B pe Internet. Cu o experienta vasta de peste 13 ani pe piata eCommerce din Romania, ContentSpeed a realizat constructia si lansarea a peste 450 de magazine online. Portofoliul companiei este foarte vast. Domeniile de activitate cuprind printre altele, sferele de fashion, IT&C sau DIY. ContentSpeed a realizat magazine online atat pentru start-up-uri, cat si pentru branduri deja consacrate. 

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Creeaza acum un magazin online complet functional.

Incearca platforma

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedInShare Google Plus

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Ti-ai deschis magazin pe platforma noastra sau ai deja unul? Aboneaza-te!

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Creeaza acum un magazin online complet functional.

Incearca platforma