Cum functioneaza sistemul de plati la ContentSpeed?

In acest articol veti regasi descrierea completa a functionarii sistemului de plati ContentSpeedSistemul de plati pentru serviciile ContentSpeed Startup foloseste o varianta simpla de plata a abonamentelor si serviciilor aditionale pentru care optati, si anume, plata recurenta cu un card atasat contului Dvs. Cu aceasta metoda de plata nu mai aveti grija expirarii abonamentului care poate avea urmari neplacute asupra magazinului (blocarea sau chiar stergerea acestuia). Multi clienti ne-au spus ca e complicat sa tot introduci datele cardului in fiecare luna in conditiile in care la Facebook sau Google nu se pune aceasta problema.
Aceasta metoda funtioneaza in felul urmator:
- incepe de indata ce ati platit un abonament cu cardul Dvs
- puteti renunta oricand la ea daca doriti folosind linkul din modulul de plati din contul dumneavoastra ContentSpeed: www.contentspeed.ro/comenzi
- cu 7 zile inainte de expirarea valabilitatii abonamentului, veti primi un email de reamintire astfel incat sa stiti exact data la care cardul dvs va fi debitat automat
- in ziua expirarii, platforma noastra va retrage suma aferenta abonamentului automat si veti primi o confirmare prin email cu factura fiscala atasata Daca doriti sa platiti cu ordin de plata (OP), puteti folosi datele ContentSpeed din emailul pe care-l primiti cu 7 zile inainte de expirare. Noi insa va recomandam sa incepeti sa folositi plata cu card pentru a scuti comisionul bancar dar si timpul necesar realizarii platii. De asemenea, ca si comerciant online, cu siguranta va trebui sa folositi cardul pentru a plati pentru promovare pe Google sau Facebook in scurt timp.

Practic metoda dumneavoastra de plata implicita ramane cea folosita ultima ora pentru a plati servicii ContentSpeed.
Daca ati platit cu ordin de plata, ramane aceasta ca metoda de plata.
Daca ati platit cu un card acesta va fi debitat la expirarea abonamentului, in eventualitatea ca doriti sa continuati serviciul.
Daca doriti sa schimbati cardul, trebuie doar sa efectuati plata cu noul card atunci cand primiti emailul despre prelungirea abonamentului cu 7 zile inainte de expirare.
Ulterior acest nou card va fi folosit ca metoda de plata implicita.

Ce se intampla daca nu efectuati platile la termenele scadente?

In ziua scadentei, daca nu efectuati plata prin card sau ordin de plata, veti primi un email in care vi se acorda 7 zile de gratie pentru a efectua totusi plata.
Apoi dupa 7 zile de la scadenta, veti primi un email in care veti fi instiintati ca magazinul dumneavoastra a fost blocat.
Blocarea presupune: ascunderea de pe site a adresei de email si a numarului de telefon, precum si blocarea accesului in modulul de administrare.
Consideram ca e important sa nu afectam indexarea in motoarele de cautare a magazinului dumneavoastra.
Apoi mai aveti inca 7 zile cat timp magazinul este blocat pentru efectuarea platii, si ulterior magazinul va fi sters.
Ulterior stergerii, pentru inca maxim 2 saptamani, puteti recupera magazinul si continua abonamentul insa cu un cost suplimentar de 50euro + TVA, deoarece acesta trebuie recuperat din backup.
Deci practic magazinul dumneavoastra va ramane accesibil pentru 14 zile dupa data scadentei abonamentului.

Pentru orice detalii suplimentare legate de plati, va rugam sa ne scrieti la contabilitate@contentspeed.ro
Va multumim, Echipa ContentSpeed