Design

Design inedit pentru magazinul tau. Personalizeaza-l dupa gust!

Pentru ca modul in care arata site-ul conteaza!

Impactul vizual pe care desing-ul site-ului il poate avea asupra conversiilor este foarte mare. Alege structura specifica nisei tale, te asiguram ca este conceputa in conformitate cu cele mai recente standarde in materie de User Experience. Imagini mari si clare. Design aerisit. Fii diferit si te vei pozitiona mult mai evident in mintea potentialilor clienti!

Personalizeaza layout-ul

Potrivit oricarui tip de device

Designul se adapteaza cu usurinta oricarui tip de dispozitiv datorita layout-ului responsive. Acest lucru inseamna ca are capacitatea de a-si modifica structura in functie de dispozitivul de pe care se acceseaza magazinul online (desktop, tableta, smartphone), respectand astfel recomandarile celor mai importante motoare de cautare.

Afla mai multe

Alege o tema de culoare pentru site-ul tau.

Indiferent ca-ti doresti un design minimalist sau unul mai complex, culorile sunt cheia pentru a crea o impresie vizuala pozitiva. Asa ca lasa-ti creativitatea sa zboare si alegele pe cele care iti reprezinta afacerea sau brandul. Noi te vom ajuta sa le folosesti in cantitatile potrivite si sa le asociezi corect intre ele in asa fel incat estetica site-ului tau sa nu fie afectata.

Alege tema

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Creeaza acum un magazin online complet functional.

Incearca gratuit platforma 14 zile