Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Magazin online la jumatate de pret! Nu mai sta pe ganduri si deschide-ti propriul magazin online de succes!

9 December 2015
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Magazin online la jumatate de pret! Nu mai sta pe ganduri si deschide-ti propriul magazin online de succes!

Mos Craciun lucreaza doar odata pe an! “Operatiunea” lui Mos Craciun se aseamana foarte mult cu derularea normala a unui magazin online.

Copiii trimit scrisori (clientii plaseaza comenzi), Mosul tine evidenta (stocul), o verifica de 2 ori si livreaza produsele cu ajutorul renilor (curierii). In cazul in care copiii (clientii) au fost cuminti (au bani) primesc cadourile (produsele), in caz contrar (n-au bani) nu primesc nimic (retur).

Deoarece concurenta stimuleaza activitatea economica, este timpul ca Mosul sa intalneasca un adversar pe masura! Este timpul tau!

Stim, decizia de a incepe sau nu demersurile antreprenoriale este una dificila. Fie ca este vorba de comertul traditional sau cel online, in prima faza exista o rezistenta la schimbare, o dorinta de a ramane in zona de confort. Este mult mai usor sa “lasi pe maine”, sa gasesti scuze, sa te desconsideri. Pardon, ERA mult mai usor sa “lasi pe maine”....

Anul acesta, cu ocazia sarbatorilor, ContentSpeed lanseaza o campanie destinata sustinerii demersurilor antreprenoriale in mediul online. Pentru a da un impuls tuturor antreprenorilor, in luna Decembrie magazinele online de tip StartUp beneficiaza de o reducere substantiala!

Deschiderea unui magazin online de tip StartUp pe platforma ContentSpeed este LA JUMATATE DE PRET daca se achizitioneaza abonamentul pe un an - pana la 31 decembrie 2015!

Nu mai sta pe ganduri! Pana pe 31 decembrie ai ocazia sa intri in lumea antreprenorilor de succes! Ai ocazia sa iti deschizi propriul magazin online si sa ii faci concurenta lui Mos Craciun! Si nu in ultimul rand, ai ocazia sa o faci LA JUMATATE DE PRET!

Descopera oferta!

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.