Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Ce mai este nou in platforma ContentSpeed?

7 October 2016
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Ce mai este nou in platforma ContentSpeed?

Am revenit cu forte proaspete din concedii si ne-am pus pe treaba. In luna septembrie am dezvoltat noi functionalitati si le-am imbunatatit pe cele existente, astfel: toate temele beneficieaza acum de 5 versiuni de responsive (portret si landscape pe mobil, portret si landscape pe tableta si desktop); paginile 404 si thank you page au noi functii (conform criteriilor GPeC); in magazinul de aplicatii gasesti, de acum si integrarea cu softul de gestiune CDMS; o noua informatie in pagina de produs.

Toate acestea ajuta la cresterea ratei de conversie, pentru ca pana la urma, acesta este scopul oricarei afaceri.


Layout 5 versiuni

Tema layout 5 versiuni

Acum toate temele ContentSpeed au 5 versiuni de responsive (adica lanscape si portrait pe mobil/tableta)


Articol 404

Pagina 404 conform standardelor ecommerce

Conform criteriilor GPeC de bune practici in eCommerce, am creat un nou tip de articol "Pagina eroare" care acum permite modificarea paginii 404. Pe langa asta, am mai adaugat si sectiunea cu produse recomandate care ajuta utilizatorii sa nu se piarda in acea pagina de eroare ci sa continue navigarea in magazin.


Pagina de confirmare comanda (Thank you page)

Pagina de confirmare comanda

Pagina a fost imbunatatita tot dupa criteriile GPeC, astfel am introdus un slider de produse recomandate de magazin, sumarul de comanda si sectiune de contact. Acest lucru ajuta foarte mult pentru a oferi senzatia de transparenta, a retine utilizatorii mai mult in magazin si, bineinteles sa cumpere mai mult.

Integrare CDMS

integrare CDMS

Integrarea cu softul de gestiune ERP CDMS functioneaza la nivel de actualizare stocuri si preturi si, se recomanda magazinelor cu mai multe puncte de lucru fizice, depozite, etc. Usureaza enorm de mult munca depusa actualizarii acestora dar in acelasi timp elimina si eroarea umana. De asemenea comenzile din magazinul online se transmit automat in ERP impreuna cu datele clientilor facandu-se verificare daca exista deja sau sunt clienti noi.


Filtre pe marca

Filtre pe marca

De acum poti seta filtre de categorie si pe pagina de marca astfel, utilizatorii care au interesul axat pe o marca anume pot merge in pagina de marca si selecta de acolo categoria de interes.

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.