Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Afla pe loc daca poti primi un grant de pana la 200.000 € pentru ecommerce! Cele mai importante aspecte ale P.O.R. 2.1

29 February 2016
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Afla pe loc daca poti primi un grant de pana la 200.000 € pentru ecommerce! Cele mai importante aspecte ale P.O.R. 2.1

ContentSpeed te tine la curent cu cele mai importante stiri din lumea eCommerce-ului Romanesc! Comertul electronic din Romania este in plina crestere si reprezinta o oportunitate foarte mare de afaceri. Investeste in viitor!

Incepand din Martie 2016, fondurile de pana la 200.000 de euro destinate afacerilor mici si mijlocii, urmeaza sa fie deschise. Acestea vizeaza, printre alte domenii de activitate, si comertul electronic. Programul are rolul de a sustine demersurile antreprenoriale prin impulsionarea economica a noilor idei de intreprinderi.

Fondurile de pana la 200.000 euro provin din “Programul Operaţional Regional (P.O.R.) - AXA 2.1 - 2014-2020", iar conform spuselor lui Gabriel Friptu, director in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, coordonatorul programelor pentru fonduri UE gestionate de MDRAP, acestea vor putea fi, estimativ, accesate din Martie 2016. Accesarea fondurilor nu presupune confinantare proprie din partea antreprenorilor. 

Afla mai multe detalii! Click aici pentru a afla daca te califici pentru accesarea fondului P.O.R. 2.1 de pana la 200.000 euro!


Candidati eligibili:

Sunt admisi candidatii care isi defasoara activitatea in mediul urban. Afacerile din orasele si municipiile din Romania, dar si cele din satele care din punct de vedere administrativ - teritorial apartin de orase, nu de comune, sunt eligibile. Totusi, programul de dezoltare regionala „(P.O.R.) - AXA 2.1 - 2014-2020" nu se adreseaza zonelor Bucuresti si Ilfov, deoarece acestea sunt considerate dezvoltate din punct de vedere economic.

Afacerile trebuie sa fie de tip societate comerciala sau societate cooperativa (SRL, cooperative etc). PFA-urile sunt excluse. 

Numarul angajatilor din societatile comerciale participante trebuie sa fie de minim 1 si maxim 9 angajati.

Candidatul trebuie sa aiba experienta de afaceri. Acesta ar fi trebuit sa isi desfasoare activitatea constant pe parcursul unui intreg an fiscal. In acea perioada trebuie sa fi avut cel putin un angajat cu norma intreaga, iar la momentul depunerii cererii sa aiba cel putin un angajat cu norma intreaga.

Din punct de vedere al cifrei de afaceri, aceasta nu trebuie sa depaseasca 2 milioane de Euro.

Suma acordata variaza intre 25.000 euro si 200.000 euro. 

Tipuri de investitii eligibile

Programul sustine o varietate de domenii de activitate. Printre investitiile eligibile se numara si cele legate de activele necorporale precum brevete, licente sau programe informatice.

Un alt tip de investitii eligibile sunt cele legate de eCommerce. Realizarea de site-uri pentru prezentarea activitatii si a produselor sau serviciilor proprii, inclusiv instrumente de comercializare, de tipul magazinelor online.

Investeste in eCommerce!

Comertul electronic este in ascensiune de ani buni. Dezvoltarea tehnologica a dus la schimbarea comportamentului consumatorului, orientandu-l inspre mediul online. De aceea este timpul sa investesti intr-un magazin online. ContentSpeed este prima agentie full service de eCommerce din Romania si iti sta la dispozitie cu cele mai performate solutii.

Investeste in viitor! Investeste intr-un magazin online!

Click aici pentru a afla daca te califici pentru accesarea fondului P.O.R. 2.1 de pana la 200.000 euro!

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.