Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

ContentSpeed îți recomandă să înscrii magazinul tău online în Competiția GPeC

3 May 2018
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
ContentSpeed îți recomandă să înscrii magazinul tău online în Competiția GPeC

Îți scriem cu vești bune despre Competiția Magazinelor Online GPeC la care ContentSpeed este partener tradițional și le recomandăm celor peste 600 de magazine online care folosesc Platforma ContentSpeed și tuturor care au un magazin online, să parcurgă cu atenție acest articol și să se înscrie în Competiția GPeC 2018.           

   

                                               Iată doar câteva beneficii:


1. Primești Marca de Încredere pentru Magazinele Online TRUSTED.ro

Imediat după înscriere, magazinul tău online este analizat de Bogdan Manolea (Expert în Legislația Internetului și Co-Fondator TRUSTED.ro) pentru a respecta criteriile legislative minimum necesare și, astfel, să eviți posibile amenzi din partea autorităților. 
Chiar dacă la înscriere nu ești la curent cu toate chichițele juridice, vei primi recomandări despre ce trebuie să faci pentru a deveni conform. Odată ce ai implementat recomandările, primești gratuit pentru 12 luni marca TRUSTED.ro pe care o afișezi pe site-ul tău pentru a le arăta clienților că respecți legea și ai un magazin online de încredere. 


2. Afli ce să faci ca să vinzi mai mult în magazinul tău online - audit complet de website: Peste 25 de specialiști în E-Commerce și Marketing Online - membri înJuriul Competiției GPeC - analizează magazinele înscrise ținând cont de 200+ criterii de evaluare care vizează următoarele aspecte: Usability, Design, Customer Experience, SEO, Securitate, Mobile, Content Marketing & Social Media, Aspecte Juridice, E-Mail Marketing, Mystery Shopping / Calitatea Serviciilor.

 

Etapele prin care trec magazinele online înscrise în Competiția GPeC sunt:

 

  • Fiecare criteriu de evaluare din cele peste 200 este punctat pe o scară de la 0 (zero) la 10 (zece) și însoțit de explicații și recomandări de îmbunătățire din partea Juriului (evaluarea are loc în perioada 11-27 iunie 2018);
  • Primești raportul de audit și îl analizezi împreună cu echipa ta (începutul lunii iulie 2018);
  • Dacă ai nelămuriri sau îți dorești mai multe recomandări, ai ocazia să dezbați raportul de audit și să primești consultanță avizată în întâlniri 1 la 1 cu membrii Juriului (sau prin Skype ori e-mail) - 10 iulie 2018;
  • Ai peste 2 luni la dispoziție să implementezi recomandările Juriului GPeC și să evoluezi (11 iulie - 17 septembrie 2018);
  • După perioada de implementări și de remediere a problemelor semnalate de juriu, magazinul tău online este evaluat din nou prin cele peste 200 de criterii, urmărindu-se evoluția de la o etapă de auditare la alta (a doua etapă de evaluare are loc în perioada 24 septembrie - 15 octombrie 2018);
  • Primești al doilea raport de audit cu note și explicații pe fiecare criteriu și ai ocazia să te vezi din nou cu membrii Juriului pentru concluzii și discuții finale (26 octombrie 2018);
  • Ai o radiografie clară a website-ului tău și ai învățat de la cei mai buni specialiști ce să faci concret ca să vinzi mai mult în magazinul tău online. Iar magazinele online care obțin cele mai mari punctaje în cadrul celor două etape de evaluare sunt desemnate câștigătoare la Gala Premiilor eCommerce de la începutul lunii noiembrie 2018. 

3. Ai un magazin online care respectă standardele GDPR

 

Magazinele online care aleg pachetul de inscriere PLATINUM vor trece printr-un proces de conformare cu standardeleGDPR, alături de juristul Bogdan Manolea.

  

Detalii despre întregul proces, pe website-ul GPeC4. Participi la GPeC SUMMIT - Cel mai Important Eveniment de E-Commerce

Magazinele online care se înscriu în Competiția GPeC alegând pachetul PREMIUM sau PLATINUM beneficiază de 2, respectiv 3 bilete bratuite la ambele ediții de GPeC SUMMIT(Mai 2018 și Noiembrie 2018) - Cel mai Important Eveniment de E-Commerce din România și Europa de Est. 

Îți recomandăm să nu ratezi GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai 2018 pentru că înveți doar de la cei mai buni specialiști: Brian McBride (Președinte ASOS), Peep Laja (CEO Conversion XL), Jeff Bullas (#1 Global Content Marketing Influencer), Karl Gilis (The Conversion Comedian) sunt doar câțiva din speakerii internaționali anunțați. Evident, și noi vom fi acolo!

Înscrie-te acum în Competiția GPeC și beneficiezi de 100 €/Euro Discount!

Dacă îți înscrii magazinul online în Competiția GPeC până pe 11 Mai 2018, ora 23:59, ai parte de un discount semnificativ în valoare de 100 EUR pentru oricare dintre pachetele PREMIUM sau PLATINUM. Astfel, vei plăti doar: 
359 EUR + TVA pentru pachetul PREMIUM (în loc de 459 EUR)
559 EUR + TVA pentru pachetul PLATINUM (în loc de 659 EUR)


Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de discount este să completezi formularul de înscriere online până pe 11 Mai 2018, ora 23:59, menționând în Câmpul de Observații din Formular codul pe care-l poți primi pe email-ul: info@contentspeed.ro.

Îți recomandăm sincer să nu ratezi auditul GPeC care te va ajuta concret să îți crești vânzările și care te-ar costa cel puțin 2.500 EUR dacă nu te-ai înscrie în Competiția GPeC. Regulamentul Competiției, criteriile de evaluare și toate beneficiile explicate pe larg sunt disponibile pe site-ul GPeC. 

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.