Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Cadouri de mii de euro pentru magazine online

4 December 2018
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Cadouri de mii de euro pentru magazine online

Moș Crăciun Există și desaga lui e plină de avantaje pentru cei care vor să deschidă un Magazin Online

Luna Sărbătorilor este cu adevărat specială. E momentul când suntem mai buni și mai darnici, cumpăram cadouri pentru cei dragi și ne facem planuri pentru anul viitor. Dacă pe lista ta pentru 2019 este deschiderea unui magazin online - ACUM este momentul.

Doar în decembrie avem o listă întreagă de avantaje. Nu te vei mai întâlni cu o astfel de ofertă!

Alături de partenerii noștri de încredere 2Performant, CardCadou.online, Compari.ro, FAN Courier, Google, NETOPIA Payments, NewsMAN, Retargeting.biz, Send SMS și TBI Credit v-am pregătit super Cadouri de Crăciun.

De la ContentSpeed primești în dar:

Abonamentele anuale plătite în avans beneficiază de 10% discount. Economisești până la 100 de euro.

3 luni Gratuite pentru integrarea magazinului online cu oricare Curier din Listă.


3 luni Gratuite pentru integrarea oricărui procesator de plăți online din Listă.

Partenerii de servicii de Marketing îți oferă:

De la Retargeting.biz - care tocmai a lansat anunțuri dinamice în Facebook și Google - aveți în dar: 1 lună de Free Trial, Discount de 30% la Comision și Voucher în valoare de 150 euro pentru campaniile din Google Ads. Integrarea cu magazinul tău online este GRATUITĂ.
Pentru clienții noi de la ContentSpeed lansați în decembrie 2018, comisionul 2Performant în Q1 2019 este zero - atât pentru bugetele de afiliere cât și pentru cele de influencer marketing. Dacă despre afiliere probabil știti multe deja, NOUL serviciu de Influencer Marketing vă va duce afacerea la un cu totul alt nivel.
NewsMAN - platforma cloud de email Marketing - oferă tuturor clienților ContentSpeed 50% discount la orice abonament pentru 3 luni PLUS BONUS: un Template de Newsletter specific eCommerce customizat pentru businessul tău.

Din partea Compari.ro - Câștigătorul premiului "Cel mai bun Comparator în 2018" la Gala GPeC - un Voucher de 150 lei care se va adăuga în contul vostru din comparatorul de prețuri. În PLUS, 6 luni vei beneficia de un extra credit în valoare de 10% la fiecare realimentare de cont.

Pentru că vrei să afle lumea despre tine - îți recomandăm campanii în Google Ads. Agențiile de Marketing Pay Per Click au pus mâna de la mâna și îți oferă un Voucher de 150 lei pe care să-l adaugi la bugetul tău de promovare.

Un alt partener darnic - Send SMS - îți oferă integrarea magazinul online cu platforma de SMS Marketing absolut Gratuit. Iar pentru conturile nou create în luna decembrie primești și 100 de SMS-uri Gratuite pentru o campanie pilot care să demonstreze eficiența SMS-urilor. Nu uita, 98% dintre SMS-uri sunt citite.

Oferă-le clienților tăi metode de livrare și plată diversificate pentru o Rată de Conversie și mai mare.

Partenerii noștri te ajută cu:

FAN Courier oferă condiții comerciale preferențiale tuturor utilizatorilor platformei ContentSpeed care semnează un contract de prestări servicii în perioada Decembrie 2018 – Februarie 2019.
NETOPIA Payments îți aduce în dar 1 luna Comision ZERO pentru toate comenzile magazinului tău online plătite cu cardul. Plata cu cardul se apropie de 20% din tranzacții.
Din partea celui mai mare emitent independent de carduri cadou multibrand - CardCadou.online ai 1 An Gratuit pentru integrarea plăților prin Card Cadou - toți cei care primesc un card cadou se vor bucura că îl pot folosi în magazinul tău online.

Cu drag, de la partenerul nostru TBI Credit - Integrarea Credit Online TBI este Grauită și vine la pachet cu alte 4 module ContentSpeed Gratuite 6 luni. Descoperă avantajele.

Cu aceasta "desagă" de beneficii economisești mii de euro și ai parte de un debut în eCommerce alături de cei mai puternici furnizori de servicii conexe.

Iar veștile nu se opresc aici!

Dacă nu ai timp, în acesta perioadă atât de aglomerată, lasă grijile tehnice în seama noastră. O echipă de specialiști se va ocupa de design, setări, configurari și lansarea magazinului tău.
Și totul poate fi predat "la cheie" în timp util să prinzi super sezonul de vânzări care urmează! Desigur, economisind alți 310 de euro.

Află mai multe detalii despre ofertele dedicate în EXCLUSIVITATE clienților platformei ContentSpeed.

Ne poți suna la numărul (031) 82.10. 240 pentru a discuta cu un consultant eCommerce.

Sau poți trimite un email la info@contentspeed.ro și te contactăm noi.


* Oferta este valabilă doar pentru magazinele online contractate până la 31 decembrie 2018.
** Beneficiile exclusive oferite de către parteneri vor fi oferite după debutul proiectului. Veți primi toate informațiile necesare pentru semnarea contractului cu fiecare partener în parte.
*** Modulele care necesită configurare pot fi setate din platformă sau puteți folosi serviciul de Consultanță și Configurare oferit de echipa noastră, însă nu fac parte din această ofertă.

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.