Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Cum sa alegi CRM-ul potrivit afacerii tale online!

9 March 2016
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Cum sa alegi CRM-ul potrivit afacerii tale online!
De-a lungul timpului conceptul CRM s-a dezvoltat. A inceput ca un software proiectat pentu a ajuta afacerile online in gestionarea propice a relatile cu actualii si potentialii clienti. Software-ul a cunoscut numeroase imbunatatiri si a devenit mai accesibil publicului larg (afacerile mici si mijlocii).
In prezent un CRM performant poate indeplini o multitudine de atributii, folosind o unica solutie. Pe langa organizarea contactelor si loializarea clientilor prin oferirea unui experiente personalizate, iti ajuta afacerea online sa beneficieze de o crestere a vanzarilor. 
CRM-ul te ajuta sa generezi leaduri, dar si sa le valorifici prin e-mail-uri standard. Apoi poti oferi clientilor o experienta de cumparare premium si personalizata prin tehnici de e-mail marketing (poti trimite newslettere, prezenta campanii si promotii sau sugera produse care ar fi de interes pentru client). Pe langa aceste functionalitati, CRM te poate ajuta cu tracking (comenzi si performanta), dar si cu previzionarea vanzarilor
Practic, prin folosirea unui CRM iti vei reduce costurile, vei valorifica alocarea resurselor si vei observa o crestere a vanzarilor, dar si a productivitatii angajatilor. Dar, cum am precizat, CRM a cunoscut mari imbunatatiri, iar in prezent ai la dispozitie o varietate de optiuni. 

Iti prezentam o serie de functionalitati importante care trebuie sa stea la baza deciziei de achizitie a unui software CRM:
User Friendly – Software-ul trebuie sa fie user friendly. Iti recomandam sa optezi pentru un CRM cu o interfata usor de folosit, atlfel vei pierde timp si bani cu multe sesiuni de training. 
Adaptabil – Trebuie sa intelegi ca CRM vizeaza foarte multe aspecte ale unui business. Astfel, pentru a fi cu adevarat profitabil, trebuie sa poti sa il adaptezi la modelul tau de afacere. Ai nevoie de un CRM customizabil.
Cloud Based si Mobile Accesibile – Acest lucru este foarte important deoarece vei avea nevoie sa accesezi informatia la orice timp si de pe orice device (desktop, tableta, smartphone and laptop)
Masuri de securitate – Intreaga ta afacere se invarte in jurul acestui software, asa ca trebuie sa fii foarte atent la ce masuri de securitate prezinta in fata diverselor probleme (malware, cyberattack, pana de curent). Ai nevoie de un CRM care prezinta cele mai performante masuri de securitate, astfel incat informatiile tale sa fie protejate.
Accesibil la pret – CRM-ul trebuie sa se potriveasca modelului tau de afacere si sa iti satisfaca nevoile. In caz contrar, te vei trezi ca platesti servicii de care nu ai nevoie. 
Flexibilitate – Pe masura ce afacerea ta creste, CRM-ul trebuie sa “creasca” si el. Nevoi noi – functionalitati noi. 
Compatibilitate – Trebuie sa fie compatibil cu diverse integrari – software, aplicatii, Office (Word, Excel, PowerPoint, etc.)

ContentSpeed iti pune la dispozitie o multitudine de variante de CRM. Oferta noastra contine aplicatii CRM integrate precum Microsoft Dynamics CRM, vTiger CRM, Pipedrive CRM. In functie de profilul afacerii tale iti furnizam solutii premium CRM, astfel incat business-ul tau sa prospere. Vei putea sa iti organizezi intr-un mod eficient magazinul online, iar acesta va cunoaste o crestere substantiala a cifrei de vanzari, dar si o imbunatarire a productivitatii. 

Afla cat costa o implementare CRM!

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.