Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Motive pentru a face eCommerce in RO

4 May 2015
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Motive pentru a face eCommerce in RO

Premisa inventarii Intenetului a fost optimizarea timpului lucru. Am profitat de aceasta situatie si am testat viteza de reactie a publicului.
Rezultatele au fost surprinzatoare. Va prezentam in continuare cele cinci motive care ii determina pe clientii nostri, startupisti sau branduri deja consacrate, sa implemente solutii dedicate pentru comert electronic:

Beneficiu instant-rata anuala de crestere a comertului electronic este de 35%
- In Romania, comertul electronic reprezinta 1.3% retail
- In Polonia, rata de crestere este de 4%, iar in Marea Britanie, 17%

Lichiditati-retailul online este o afacere cash based, sanatoasa: -Primiti comanda, faceti livrarea prin curier, de obicei cu plata ramburs (90-95% din comenzi) si apoi in 3-5 zile aveti banii in cont -Rendez-vous non-stop cu clienti din toata tara pentru un reach la nivel national

Indiferent de problemele de time-management, un magazin online cu program non-stop inseamna oportunitatea de a ajunge la 9,6 milioane de utilizatori de Internet, cati exista in acest moment in Romania.

Strategii comerciale inteligente pentru obtinerea unor margini bune in vanzarea catre clientul final

Pe Internet puteti vinde cu usurinta inclusiv gamele de produse adresate clientilor cu venituri peste medie. De exemplu, inainte de cumpararea unei masini, segmentul utilizatorlor cu venituri peste medie se documenteaza online in proportie de 80% despre produsul pe care urmeaza sa il achizitioneze.

Garantia succesului printr-o strategie coerenta si implementare full service magazin online plan de marketing rata de conversie in acord cu tendintele din in industrie si obiective cuantificabile in vanzari

Cum ne ajutam clientii?
Pentru ca avem experienta si am dobandit statutul de „know-how provïder”, garantam contractual o rata de conversie de minimum 1%, ceea ce se traduce prin cel putin 10 comenzi la fiecare 1000 de vizitatori.

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.