Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

ContentSpeed sustine SEM Days

4 May 2015
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
ContentSpeed sustine SEM Days

SEM Days 2014 București, 24-25 septembrie

Te invităm la SEM Days – eveniment susținut de ContentSpeed

ContentSpeed susţine cel mai mare eveniment de SEO şi PPC din S-E Europei, SEM Days 2014, ce va aduce la masa discuțiilor specialiști internaționali și locali de top, pregătiți să îți ofere cele mai competitive soluții și răspunsuri despre reinventarea digitală a marketingului din ziua de astăzi. Timp de două zile, la SEM Days vei afla cele mai noi trenduri din industria globală și locală de SEO și PPC și vei interacționa cu profesioniștide renume internațional din industrie, printre care Tim Resnik (Moz) și Jim Sterne (Fondator eMetrics Summit & Co-fondator Digital Analytics Association).

Pentru a nu rata ocazia discuțiilor cu specialiștii în SEO, PPC și Social Media, partenerii/clienții ContentSpeed beneficiază de două zile de discuții aplicate și workshop-uri la un pret special, cu 20% reducere, fata de pretul standard de 179 euro + TVA. Pentru a obtine codul de reducere, va rugam sa ne contactati la:marketing@contentspeed.ro. Locurile sunt limitate și pot fi rezervate online pe www.semdays.ro, sau printr-un mail la iulia.dorobantu@seomonitor.ro.

În plus, la achiziționarea fiecărui bilet la SEM Days si ai extra beneficii : 3 luni de acces gratuit la SEO Monitor App, un voucher AdWords de 200 de lei, acces basic la conferința Internet & Mobile World din octombrie, de la București.

Te așteptăm la SEM Days 2014! Un eveniment marca SEO monitor si 2Parale.
Partener Media ContentSpeed

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.