Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Content Speed recomanda: Internet & Mobile World iti aduce cele mai inovative gadgeturi si device-uri

4 May 2015
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Content Speed recomanda: Internet & Mobile World iti aduce cele mai inovative gadgeturi si device-uri
Cea de-a treia editie a expo-conferintei Internet & Mobile World se apropie cu pasi repezi. Anul acesta, pasionatii de gadgeturi si dispozitive inovatoare sunt invitati sa descopere noutatile momentului in materie de device-uri, pe 8 si 9 Octombrie, la Romexpo, in zona “Future Corner” a evenimentului.

Participantii vor putea sa testeze live prima tableta Mozilla, in varianta beta, dar si noile telefoane Mozilla, diferite modele de imprimante 3D, Doodler 3D Pen, solid INK, drone, wearables si lifestyle devices si bancomatul Bitcoin.
Pe langa zona special dedicata noutatilor tehnologice, la IMWorld vor fi prezenti 100+ speakeri, dintre care 30+ internationali, care vor prezenta pe cele 4 scene de eveniment studii de caz din zone precum: digital marketing, social, development, software & cloud.
Organizatorii pun la dispozitia participantilor instrumente dedicate de networking, atat online, precum aplicatia MyConnector, cat si direct in eveniment in zonele speciale de speed networking.
Mai mult, in zona expozitionala a evenimentului va asteapta 110+ provideri de solutii software, hardware si digitale, cu care puteti prospecta diferite achizitii sau chiar beneficia de discount-urile oferite special in contextul evenimentului.
ContentSpeed va ofera codul de discount 5K23CS, prin care puteti beneficia de o reducere suplimentara de 15% la achizitionarea oricarui tip de bilet de participare.
Accesul la IMWorld 2014 se face pe baza de inregistrare prealabila, iar biletele pot fi cumparate online pana la data de 7 octombrie 2014, prin www.imworld.ro.
Evenimentul IMWorld 2014 este sustinut de Telekom Romania in calitate de partener principal, de Lenovo Romania si Microsoft Romania in pozitia de parteneri de scena si de Xerox, Avangate, Soft Galaxy, Transart, Cloud Research Studio, GTS Telecom, White Image, Voxility ca sponsori ai evenimentului. Partenerul creativ este Saatchi&Saatchi.

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.