Proiect complex cu un grad inalt de customizare?

Descopera ContentSpeed Enterprise solutia ecommerce pentru proiecte internationale, multistore sau multi vendor marketplace. Scalabil, securizat, optimizat si ales de liderii pietei.

Peste 600 de magazine online in 15 ani de eCommerce

Vezi portofoliu

Licenta Multistore B2C & B2B

Platforma ContentSpeed este gandita sa suporte si sa sustina orice nivel de crestere al business-ului tau. Solutia Enterprise, special gandita pentru business-urile cu volume mari si multistore, iti asigura o crestere sigura pana la cel mai inalt nivel. Spre deosebire de alte platforme, nu percepem costuri aditionale in functie de trafic sau vanzari. In plus, iti punem la dispozitie o echipa dedicata de profesionisti 24/7, astfel incat sa iti poti concentra eforturile doar pe dezvoltarea si promovarea magazinului online.

Stabileste o intalnire pentru demo

Performante la cote maxime

Elimina riscurile intrarii in ecommerce folosind ContentSpeed Enterprise

Cere o cotatie de pret

ContentSpeed este principala platforma de eCommerce B2B si B2C

pentru magazinele online care fac vanzari mai mari de 1 milion €ContentSpeed principala platforma de eCommerce

Eficientizati afacerea cu o

platforma ecommerce B2B

In acest moment clientii dumnevoastra care reprezinta companii se asteapta sa puteti oferi un portal B2B unde sa poata avea 90% din interactiunea cu afacerea dumneavoastra!

Nivelul tranzactiilor online de tip B2B este deja de 5 ori mai mare decat in zona B2C, a magazinelor online de retail. E timpul sa accesezi acest nou canal de vanzare online!

Afla mai multe despre B2B

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.