Automatizeaza fluxurile ERP si eCommerce folosind ghidul oferit de ContentSpeed

Va oferim gratuit experienta noastra legata de integrarile cu software ERP obtinute prin implementarea a peste 600 magazine online

Software-uri ERP deja integrate de ContentSpeed

Elimina riscurile din comertul electronic prin automatizare

 • Sincronizare stocuri in timp real

  Pe masura ce afacerea creste, una din principalele probleme este legata de management-ul stocurilor. Datorita sincronizarii automate a stocurilor intre platforma eCommerce si ERP, vei vinde doar produsele existente pe stoc. Vei economisi timp si resurse pretioase, iar clientii vor beneficia de o experienta preminum de achizitie.
 • Facturare Automata

  De cele mai multe ori semnele ca afacerea are nevoie de un ERP vin de la Departamentul Financiar-Contabil. Vei salva timp datorita generarii facile a facturilor in software-ul ERP, fara ca angajatii sa fie nevoiti sa introduca manual datele necesare. De asemenea, transmiterea comenzilor catre ERP folosind integrarea elimina riscul de eroare umana.
 • Know-how- Peste 200 implementari

  In 15 ani de experienta am realizat peste 200 de integrari cu ERP. Iti punem la dispozitie cele mai bune solutii in baza unei proceduri si a unei experiente vaste in domeniul comertului electronic. Castiga timp si valorifica-ti resursele cu un ERP automatizat! Este timpul sa iti duci afacerea la urmatorul nivel!

Top 8 clienti ContentSpeed cu solutii ecommerce integrate ERP

 • Shop online Sephora

  Sephora Romania

  Sephora este un brand ce se remarca printr-un concept vizionar in segmentul beauty-retail. Fondat in 1970 de catre Dominique Mandonnaud, brand-ul este unic in lume. Oferta impresionanta a magazinelor Sephora cuprinde atat brand-uri consacrate, cat si brand-uri emergente.
 • Chicco magazin online

  Chicco - Paralela45

  Varianta online a unuia dintre cele mai cunoscute branduri din Romania care se adreseaza unui segment delicat a presupus si optimizarea tuturor proceselor prin integrarea magazinului online si offline cu solutia ERP dezvoltata de TotalSoft.
 • Magazinul online Diverta

  Diverta

  Dezvoltarea comertului electronic in Romania a indemnat si cel mai mare retailer autohton de carti sa isi axeze strategia de vanzari pe zona online. Proiectul Diverta a presupus inlocuirea softului de management al magazinului online cu cel dezvoltat de ContentSpeed si integrare ERP pentru preluarea comenzilor online.
 • Magazin online Quickmobile

  Quickmobile

  Ne mandrim cu intrarea in portofoliul ContentSpeed al unui lider din piata IT&C QuickMobile. Cu o cifra de afaceri de 38 de milioane de euro (2013) si o experienta de aproape un deceniu, au ales in 2014 sa-si migreze magazinul online pe platforma de eCommerce ContentSpeed Custom B2C.
 • Magazin online electronice Vitacom Electronics

  Vitacom Electronics

  Vitacom Electronics este cel mai mare importator si distribuitor de materiale si componente electronice, produse si accesorii IT&C (pentru informatie, technologie si comunicare) si A/V (audio, video) din Romania si de pe piata regionala, avand in portofoliu o gama variata de produse, de peste 50.000 de repere.
 • Magazin online cosmetice Profihair Shop

  Profihair Shop

  ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, anunță cel mai nou parteneriat pe zona de cosmetice online din România: Profihairshop. Vorbim despre un brand care s-a impus repede pe nişa lui, având, în prezent, 22 de magazine şi acoperind inclusiv gama de cosmetice profesionale pentru saloane. eroare umana.
 • Magazin online Zorile Store

  ZorileStore.ro

  Zorile Store este povestea de succes a unor tineri antreprenori din Mangalia care au decis ca anul 2011 este un moment propice pentru lansarea unui business online dedicat unei alte industrii in plina expansiune in Romania: industria fashion.
 • Strada IT - Producton

  StradaIT - Producton

  StradaIT Este un magazin online din sfera IT care a fost infiintat din dorinta de a ajuta consumatorii sa gaseasca gadgetul mult dorit intr-un spatiu online ofertant – o veritabila strada IT unde oricine poate veni si se poate informa sau achizitiona produsele de care are nevoie.