Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

ContentSpeed sustine Hour Of Code Romania

27 November 2015
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
ContentSpeed sustine Hour Of Code Romania

ContentSpeed sustine Hour of Code!

Activand in domeniul IT, mereu ne-am lovit de penuria de oameni calificati. De aceea sustinem programul Hour of Code! Sustinem acest eveniment deoarece ne dorim ca din ce in ce mai multi copii sa aiba acces la tutoriale de progamare si sa poata invata cum trebuie despre acest domeniu. Este un domeniu foarte interesant, iar copiii ar trebui sa fie atrasi de sectorul IT. Hour of Code realizeaza acest lucru prin tutoriale si materiale informative foarte bine puse la punct, dar in acelasi timp atractive pentru cei mici (ex: Tutorial cu Star Wars).

In perioada 7-13 decembrie 2015 se organizeaza in Romania cel mai mare eveniment de educatie care isi propune sa ofere sansa tuturor copiilor sa isi descopere pasiunea pentru programare.

Mult asteptatul evenimentul Hour of Code este organizat de Code.org, o organizație non-profit dedicată extinderii educației IT referitor la tehnologii și programare, prin promovarea acesteia în școli și prin creșterea participării femeilor dar și a elevilor minorități. O coaliţie de parteneri fără precedent susțin împreună Hour of Code — inclusiv Microsoft, Apple, Amazon, Boys and Girls Clubs of America şi College Board.

Hour of Code - Ora globala de Programare

Aceasta este o mişcare globală ce a atins zeci de milioane de elevi si studenţi din peste 180+ de ţări. Oricine, oriunde poate organiza un eveniment Hour of Code. Tutoriale de o ora sunt traduse în peste 40 de limbi. Nu ai nevoie de cunostinte speciale. Vârsta: de la 4 la 104 ani

Ora de Programare reprezinta o introducere de o ora in stiinta computerului si programare, cu scopul de a demiestifica limbajul specific si de a arata ca oricine poate invata bazele acestuia. Iata tutorialele.

Anul trecut s-au înscris și au participat la eveniment peste 400,000 de români.

Amploarea evenimentului a clasat anul trecut România pe locul 10 în întreaga lume, după ce peste 400.000 de elevi s-au înscris și au participat la eveniment într-o săptămână.

Anul aceste evenimentul se desfasoara intre 7-13 decembrie, iar toți cei care vor să organizeze un eveniment Hour of Code o pot face la adresa HourofCode.com/ro/ro, iar pentru participare la evenimentul global începând cu 7 decembrie au la dispoziție link-ul ro.code.org

In 2015, Smiley, muzician, producator si om de televiziune, s-a alaturat echipei Hour of Code Romania in calitate de ambasador al celui mai mare eveniment de educatie din istorie, aflat in Romania la cea de-a doua editie.

Cum functioneaza?

Participantii trebuie sa aiba la dispozitie o ora si un device (computer, tableta sau telefon) si sa acceseze tutorialele online de pe HourofCode.com/ro/ro

Hour of Code 2015 se apropie. Inscrie evenimentul tau pe harta lumii.

Afla mai multe detalii aici - https://hourofcode.com/ro

 

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.