Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Magazin Online Integrat cu Ciel

16 January 2019
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Magazin Online Integrat cu Ciel

CIEL + ContentSpeed = mai mult timp pentru antreprenori

ContentSpeed este prima platforma de eCommerce care va poate oferi integrarea cu CIEL ERP

Cu deosebita placere va anuntam ca incepand cu ianuarie 2019 puteti avea un Magazin Online sau Portal B2B integrat bidirectional cu CIEL ERP.

CIEL este este unul dintre furnizorii de software de gestiune cu cea mai mare raspandire din Romania, mii de companii folosesc solutiile financiar-contabile oferite. CIEL ERP este un program complex care include mai multe module necesare gestionarii eficiente ale unei afaceri.

De-a lungul anilor am primit tot mai multe solicitari pentru integrarea magazinului online cu CIEL. Din dorinta ambelor companii de a oferi utilizatorilor o solutie complet automatizata, standardizata si stabila s-a nascut parteneriatul.

Avantaje integrarii pentru afacerea ta.

Integrarea bidirectionala dintre cele 2 plaforme iti ofera:
  1. Automatizarea fluxurilor – catalogul de produse cu stocuri si preturi este preluat automat in magazinul tau online.
  2. Actualizarea informatiilor in timp real – stocurile si preturile afisate in magazinul tau online vor fi constant actualizate pentru a nu risca sa vinzi ceva ce nu poti livra
  3. Odata generata o comanda in magazinul tau online, aceasta este trimisa automat in CIEL ERP pentru generarea facturii fiscale
  4. Economisesti timp pretios si te poti concentra pe ce conteaza cu adevarat – afacerea ta – nu copy/paste de comenzi si importuri/exporturi de fisiere
  5. Elimini eroarea umana - un angajat care ar avea sarcina actualizarilor manual dintre platforme este supus erorilor umane. Iar atunci cand magazinul tau online incepe sa aiba success volumul de munca poate creste semnificativ. Eroarea umana devine inerenta.
  6. Economisesti resurse umane si de timp pretioase – poti angaja o intreaga echipa care sa opereze platformele sau poti reduce semnificativ costurile automatizand fluxurile. Lasa-ti angajatii sa faca lucruri creative si constructive si nu repetitive.

Pentru mai multe detalii despre functionalitatile oferite de CIEL ERP si Modulul CIEL eCommerce click AICI.

Noi la ContentSpeed in cei 16 ani de existenta am realizat peste 300 de integrari cu software de gestiune si ERP-uri. Din experienta acumulata, va asiguram ca un business online de success nu se poate realiza decat avand la baza astfel de interfatari. Poti descarca si Ghidul Gratuit de Integrare ERP

Integrarea cu CIEL ERP este disponibila atat pe versiunea ContentSpeed StartUp pe baza de abonament lunar, cat si pentru ContentSpeed PREMIUM si Portal B2B in baza Licentei proprii.

Creaza-ti un cont DEMO Gratuit sau discuta cu un consultant eCommerce pentru mai multe detalii.

Spor la conversii!

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.