Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Noile pachete de design pentru ecommerce

23 July 2016
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Noile pachete de design pentru ecommerce

Mult asteptatele pachete de design

In sfarsit am lansat mult doritele si mult asteptatele pachete de design. Ce inseamna asta? Pai, inseamna ca putem personaliza cam fiecare particica din magazin asa ca, pune-ti creativitatea la incercare si hai sa personalizam magazinul. Si pentru ca abia am lansat, va oferim si un discount valabil 7 zile!Ce mai asteptati? Haideti sa ne punem pe personalizat, acum avem, in sfarsit, posibilitatea si pretul este de nerefuzat!

Am pregatit mai multe pachete de design in functie de nevoile tale de customizare a magazinului, de la design de filtre si iconite pana la brandkit Mai multe detalii despre pachete

Multiple optiuni de afisare pe homepage care pot transforma total aceasta pagina

Am adaugat un slider de produse pe homepage cu cele mai noi produse astfel, clientii tai vor fi intotdeauna la curent cu ce este nou in magazinul online. Afisarea lor se va face automat in functie de ultimul produs importat in platforma.

Am inserat o sectiune unde poti publica un articol pe homepage de exemplu, despre noi, pentru a crea o experienta mai placuta pentru utilizator. Acesta sectiune functioneaza exact ca o pagina de articol, unde poti adauga poze, video si multe altele. Optiunea o gasesti in Useri si setari>Setari Website>afisare articol despre noi in homepage.

De acum poti decide tu daca doresti sa i se afiseze utilizatorului magazinului, ultimele produse vizitate de el. Ai ocazia sa ascunzi acea sectiune din magazin mergand la Useri si setari>Setari Website>afisare ultimele produse vizitate pe homepage, si urmand instructiunile de acolo.

Ghid marimi pentru magazinele de fashion

Poti crea si alege un articol care sa fie afisat in pagina de produs pentru explicatii suplimentare si care va aparea pe toate produsele. Optiunea o gasesti in Useri si setari>Setari Website>afisarea ghidului de marimi. Dupa aceea va trebui sa scrii un articol tip ghid marimi.

Cautarea in magazin devine mult mai avansata

Algoritmul de cautare a primit functii noi pentru o relevanta crescuta. Acum se vor afisa primele produsele care contin exact fraza cautata in nume, apoi cele care contin exact fraza cautata in descriere sau in alta parte si abia apoi cele care contin toate cuvintele din fraza indiferent de ordine.

Studiu de caz ContentSpeed Premium: EL-Shop

Dl. Dobrescu, General Manager la General Industry SA, operator EL-shop ne-a spus ca:
"Am ales platforma ContentSpeed in primul rand datorita experientei echipei, dovedita in domeniul nostru, acela al produselor electrice, si in al doilea rand datorita faptului ca existau deja multe proiecte in portofoliu deja integrate cu solutia noastra de ERP, SeniorERP.
Colaborarea a decurs bine chiar daca in timpul derularii proiectului au aparut diverse blocaje, mai ales datorita faptului ca echipa de la ContentSpeed s-a implicat alaturi de noi cu sfaturi si cu know-how-ul dobandit in alte implementari.
Am fost placut suprinsi ca unele cerinte initiale au fost depasite la livrare, in sensul ca platforma, dezvoltata in timp, are anume functionalitati implicite de care nu stiam insa pe care le-am descoperit la momentul oportun si ne-au scutit ore de munca si timpi de dezvoltare.
Avand fluxurile integrate pentru preluarea stocurilor si procesarea comenzilor pana la facturare automata, acum dorim sa continuam cu dezvoltari specifice domeniului nostru pentru a obtine mai multe avantaje competitive si avem incredere ca echipa ContentSpeed ne va ajuta in acest sens aducand propria contributie in materie de idei noi si optimizari."
Vezi magazinul online EL-shop

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.