Politica de confidentialitate a ContentSpeed

1. Introducere
Această politică de confidențialitate are scopul de a vă ajuta să înțelegeți mai bine modul în care colectăm, folosim și stocăm informațiile dvs. personale, in acord cu Prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulamentul general privind protecţia datelor”) si aplicabil de la 25 mai 2018, - indiferent că sunteți un comerciant sau un utilizator final care utilizează licentele, aplicațiile sau serviciile ContentSpeed (împreună, "Servicii"), un magazin care utilizează tehnologia noastră, sau dacă pur și simplu vizitați acest site. Utilizând oricare dintre serviciile ContentSpeed, sunteți de acord cu termenii acestei Politici de confidențialitate și, după caz, cu Termenii și condițiile ContentSpeed.
Putem actualiza din când în când această politică de confidențialitate pentru a reflecta, de exemplu, modificările practicilor noastre de confidențialitate sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare. Dacă vom efectua modificări semnificative la această politică de confidențialitate, vă vom informa despre astfel de modificări prin publicarea politicii revizuite pe acest site web și, dacă este cazul, prin alte mijloace. Continuând să utilizați acest site sau serviciul de asistență după ce aceste modificări sunt postate, sunteți de acord cu politica revizuită.

2. Informații de la comercianții cu magazine pe Platforma ContentSpeed
 Dacă sunteți un comerciant, cumpărătorii dvs. trebuie să înțeleagă cum Dvs si  ContentSpeed le colectează și prelucrează informațiile personale. În consecință, dacă utilizați Serviciile, sunteți de acord să publicați o politică de confidențialitate actualizată și exactă pe magazinul dvs., care respectă legile aplicabile afacerii dvs. De asemenea, sunteți de acord să obțineți consimțământul de la cumpărătorii dvs. pentru utilizarea și accesarea informațiilor lor personale de către ContentSpeed și alte părți terțe, in vederea respectarii Legislatiei nationale si europene in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal.
Ce informatii colectam de la magazine si de ce?
• Colectăm numele reprezentantului legal, numele companiei, adresa, adresa de e-mail si numărul    de telefon, tipul companiei, numărul de identificare al companiei. De asemenea, colectăm parole și informații de securitate utilizate pentru autentificare și acces la cont
•    Utilizăm aceste informații pentru a vă oferi serviciile noastre; de exemplu, să vă contactam, să vă ajutam sa intelegeti serviciile noastre, să vă oferim publicitate și marketing și să vă facturam. De asemenea, folosim aceste informații pentru a ne asigura că respectăm cerințele legale
•     Utilizăm aceste informații pentru a vă oferi acces și a îmbunătăți serviciile noastre; de exemplu, pentru a face platforma noastră mai ușor de utilizat. De asemenea, folosim aceste informații pentru a personaliza serviciile pentru dvs.; de exemplu, prin schimbarea ordinii de aplicații din magazinul de aplicații ContentSpeed pentru a vă afișa aplicații despre care credem că ar putea fi de interes pentru dvs. În cele din urmă, putem utiliza aceste informații pentru a vă oferi publicitate sau marketing.
•    După finalizarea procesului de înscriere pentru Servicii, putem crea în numele dvs si la instructiunea dvs precisa, conturi de mail, de Google Analytics, de integrare cu un procesator de plati indicat de dvs, de integrare a unui curier indicat de dvs, de integrarea cu un ERP indicat de Dvs sau orice alt tert ne cereti sa va integram in magazinul dvs online .
•    Utilizăm aceste informații pentru a vă furniza serviciile noastre, pentru a putea procesa comenzi și pentru a vă putea servi mai bine.
•    De asemenea, vom folosi informații personale în alte cazuri în care ne-ați dat permisiunea expresă.
•    In timpul prestarii serviciilor de suport si de asistenta tehnica anumiti angajati ContentSpeed au acces la datele personale detinute in magazinele comerciantilor. Securitatea informatiilor incepe cu securitatea oamenilor nostri si a resurselor manipulate de acestia. Avem proceduri care stabilesc reguli pentru protectia si confidentialitatea informatiilor si necesitatea interzicerii divulgarii neautorizate a acestora. 
•    Securitatea Operatiunilor si Tehnologiilor: Ne asiguram ca cerintele de securitate si de confidentialitate sunt indeplinite, ca managementul utilizatorilor, monitorizarea securitatii si protectia datelor sunt implementate si monitorizate. Testele de vulnerabilitate si evaluarile de Securitate ale sistemelor cheie asigura eficienta controalelor si confirma bunele practici pentru dezvoltarile pe care le utilizam.
•    Nu vom partaja cu nici un tert, datele din magazinele comerciantilor decat la cererea expresa a proprietarilor de magazine.
Cand colectam informatiile?
Colectăm informații personale atunci când vă înscrieți pentru Serviciile noastre, atunci când accesați Serviciile noastre de pe site sau din aplicatia de support sau ne cereti diverse servicii pe e-mail.
 Cand si de ce partajam aceste informatii cu terti?
•    ContentSpeed colaborează cu terțe părți și furnizori de servicii pentru a vă oferi serviciile și este posibil să împărtășim informații personale cu aceștia.
•    Putem, de asemenea, să vă împărtășim informațiile catre terti în următoarele situații:
    -    să prevenim, să investigam sau să întreprindem acțiuni în legătură cu activități ilegale, suspiciuni de fraudă, situații care implică potențiale amenințări la adresa securitatii platformei, încălcări ale Termenilor și condițiilor noastre sau orice alt acord legat de Servicii sau în cazurile prevăzute de lege.
    -    să ne conformam cerințelor legale sau să răspundem unor ordine juridice, citații, mandate sau alte solicitări din partea autorităților publice (pentru a îndeplini cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii).
    -    Informațiile personale pot fi partajate și cu o companie care achiziționează afacerea noastră, fie prin fuziune, achiziție, faliment, dizolvare, reorganizare sau altă tranzacție sau procedură similară. Dacă se întâmplă acest lucru, vom publica o notificare pe pagina noastră web.
•    ContentSpeed vă va cere mereu consimțământul înainte de a vă distribui informațiile dvs. personale unor terțe părți în alte scopuri decât cele descrise în această secțiune.
•     ContentSpeed este responsabil pentru toate transferurile viitoare de informații cu caracter personal către terțe părți în conformitate cu prevederile „Regulamentul General privind Protecția Datelor”

3. Informatii de la cumparatorii din site-urile comerciantilor.
Ce informatii colectam de la cumparatori si de ce?
• Comerciantii, clientii ContentSpeed colecteaza numele cumpărătorilor, alte date personale specifice, adresa de e-mail, adresa de expediere și de facturare, detaliile de plată, numele companiei, numărul de telefon, adresa IP, informațiile despre comenzile pe care le inițiaza, informații despre dispozitivul și browserul pe care îl utilizeaza, informatii despre paginile de navigare, numarul de vizite.
•    Comerciantii sunt operatorii de date personale ce pun la dispozitia ContentSpeed, in scop de prelucrare aceste informatii.
•    ContentSpeed utilizeaza aceste informații pentru a furniza comercianților noștri serviciile, pentru a susține ordinele de suport și procesare, controlul riscurilor și fraudelor, autentificarea și plățile. De asemenea, folosim aceste informații pentru a ne îmbunătăți serviciile.
•    In cazul in care comerciantul opteaza pentru activarea unui serviciu de plata electronica printr-un procesator de plati
Pentru a evita orice îndoială, orice procesator de plata integrat pe Platforma ContentSpeed este un Serviciu terț, catre care vom transfera datele de card si de plata, la cererea Comeciantului. Platforma ContentSpeed nu va citi si nici nu va stoca datele de card si nici date despre sumele platite. Serviciul de procesare de plati electronice este un serviciu contractat direct intre magazinul comerciantului si procesatorul de plati. ContentSpeed asigura integrarea intre servicii si nu stocheaza acest tip de date.
a.    In cazul in care comerciantul opteaza pentru activarea unui serviciu de curierat.
Pentru a evita orice indoiala, orice curier integrat pe Platforma ContentSpeed este un serviciu tert catre care vom transfera datele comenzilor transmise de comerciant. Intre comerciant si curierul ales exista un contract care trateaza modul in care respectivul tert prelucreaza datele personale incredintate
b.    In cazul in care comerciantul opteaza pentru integrari cu softuri terte de tip ERP sau de facturare, prin contractul direct dintre comerciant si compania terta, se va stipula ca datele personale ale clientilor transmise acestor operatori sunt prelucrate conform normelor GDPR in vigoare
c.    In cazul in care comerciantul opteaza pentru integrari cu softuri de afiliere sau de retargetare a vizitatorilor, prin contractul direct dintre comerciant si compania terta, se va stipula ca datele personale ale clientilor transmise acestor operatori sunt prelucrate conform normelor GDPR in vigoare
d.    In cazul in care comerciantul opteaza pentru integrari cu platforme de social media, prin contractul direct semnat sau prin bifarea Temenilor si Conditiilor de pe respectivele platforme, se va stipula ca datele personale ale clientilor transmise catre aceste platforme sunt pastrate si prelucrate conform optiunilor personale ale userilor. ContentSpeed actioneaza la comanda directa a comerciantului, si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care acesti terti manipuleaza datele incredintate
e.    In cazul in care comerciantul opteaza pentru deschiderea unui cont de analiza a datelor la Google Analytics, prin contractul direct semnat sau prin bifarea Temenilor si Conditiilor aferente acestui soft, se va asigura ca datele personale ale clientilor transmise catre aceste platforme sunt pastrate si prelucrate conform optiunilor personale ale userilor. ContentSpeed actioneaza la comanda directa a comerciantului, si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care acesti terti manipuleaza datele incredintate
f.    Orice integrare cu un serviciu tert presupune existenta unui contract direct intre Comerciant in calitate de operator de date personale ale clientilor proprii si tertul imputernicit sa prelucreze datele respective. ContentSpeed actioneaza numai la comanda expresa a comerciantului si nu isi asuma bresele de Securitate petrecute in interiorul companiilor terte imputernicite aflate intr-o relatie contractuala directa cu comerciantul.
g.    Pentru datele pe care comerciantul le colecteaza in magazinul propriu, si la care ContentSpeed are acces in procesul de mentenanta sau asistenta tehnica, ne conformam obligatiilor ce ne revin in calitate de imputerniciti, suntem responsabili de asigurarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate.

Cand si de ce partajam aceste informatii cu terti?
ContentSpeed colaborează cu o varietate de terțe părți și furnizori de servicii pentru a ajuta comercianții să beneficieze de Servicii și este posibil să le partajam informații personale pentru a le sprijini.
• Putem, de asemenea, să partajam informațiile cu terti în următoarele scopuri:
    - să prevină, să investigheze sau să întreprindă acțiuni în legătură cu activități ilegale, suspiciuni de fraudă, situații care implică potențiale amenințări la adresa siguranței fizice a oricărei persoane, încălcări ale Termenilor și condițiilor noastre sau orice alt acord legat de Servicii sau în cazurile prevăzute de lege.
    - să se conformeze cerințelor legale sau să răspundă unor ordine juridice, citații, mandate sau alte solicitări din partea autorităților publice (pentru a îndeplini cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii).
    -  Informațiile personale pot fi comunicate unei companii care achiziționează afacerea sau afacerea unui comerciant a cărui magazin vizitați sau accesați, fie prin fuziune, achiziție, faliment, dizolvare, reorganizare sau altă tranzacție sau procedură similară. Dacă se întâmplă acest lucru, vom publica o notificare pe pagina noastră de pornire.
• ContentSpeed este responsabil pentru toate transferurile viitoare de informații cu caracter personal către terțe părți în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 119 (4.5.2016) şi aplicabil de la 25 mai 2018.
 
Cu cine partajam informatiile?
Gazduim site-urile comerciantilor la furnizorul de hosting GTS Telecom si uneori la serviciul Microsoft Azure
Asiguram managementul infrastructurii de hosting cu SoftHost si Koding.ro
Asiguram mentenanta infrastructurii IT interne cu ClassIT
Realizam gestiunea primara, adica facturare/clienti/produse cu ajutorul ERP-ului Centrul de SOFT
Ne bazam pe partenerii nostri sa intocmeasca si sa depuna situatii financiare in relatia cu statul- KG Audit
Strangem datele clientilor potentiali in aplicatia de management al clientilor  Pipedrive
Folosim pentru ca si aplicatii de productivitate Google Drive, Google Mail, Google Calendar, dar si Microsoft Office 365.
Folosim aplicatiile Newsman si Mailchimp pentru a transmite mesaje catre clienti
Folosim Hotjar pentru a analiza si imbunatati experienta oferita vizitatorilor pe site-ul nostru
Folosim Facebook si Facebook Ads pentru a promova produsele si serviciile ContentSpeed
Folosim Google Adwords si Google Analytics pentru a promova si respectiv pentru a colecta statistici anonime despre vizitatorii site-ului nostru contentspeed.ro
 

4.    Informatii de la vizitatorii website-urilor  ContentSpeed si a userilor care solicita suport  si asistenta tehnica
Ce informatii colectam si de ce?
Pe măsură ce vizitați sau navigați pe site-urile Web ContentSpeed, colectăm informații despre dispozitivul și browserul pe care îl utilizați, despre conexiunea la rețea, adresa dvs. IP și despre cookie-urile instalate pe dispozitivul de pe care navigati. De asemenea, colectăm informațiile personale trimise de dvs. prin orice funcție de mesagerie disponibilă de pe oricare dintre site-urile noastre ("Funcția de mesagerie").
• De asemenea, este posibil să primim informații personale atunci când formulati cereri de suport sau faceți alte solicitări către ContentSpeed prin intermediul oricăruia dintre site-urile noastre.
• Utilizatorilor de asistență telefonică, le colectăm numărul de telefon și alte informații personale pe care ni le furnizați în timpul apelului telefonic
• Utilizatorilor de asistență pe chat, le colectăm numele, adresa de e-mail, transcrierea chatului și alte informații personale pe care ni le furnizați în timpul convorbirii. Este posibil să solicităm de la dvs. în timpul convorbirii o verificare suplimentară a identitatii.
Utilizăm aceste informații pentru a vă verifica contul, pentru a vă oferi și a îmbunătăți serviciile noastre (pentru a vă ajuta sau pentru a vă întreține contul, dacă este cazul) și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le aveți.
Cand colectam informatiile?
• Noi colectăm aceste informații când vizitați site-urile ContentSpeed, folosiți Serviciile oferite pe site-urile noastre sau ne angajați prin e-mail, formular web, mesaje instantanee, telefon sau postați conținut pe sau pe site-urile noastre (forum, blog, formulare de contact, și orice dialog de mesagerie). De asemenea, colectăm orice informație suplimentară pe care ne-o puteți furniza.

5.    Informatii obtinute din cookie-uri si alte tehnologii similare de urmarire
Ce este un cookie? Un cookie este o cantitate mică de date, ceea ce poate reprezenta un identificator unic. Cookie-urile sunt trimise în browserul dvs. de pe un site Web și stocate pe dispozitiv. Atribuiți un cookie diferit fiecărui dispozitiv care accesează site-ul nostru web.
Iata tipurile de cookie-uri folosite:


De ce foloseste ContentSpeed cookie-uri si alte tehnologii de urmarire?
•    Noi folosim cookie-uri pentru a vă recunoaște dispozitivul și pentru a vă oferi o experiență personalizată pe site-urile noastre sau prin intermediul Serviciilor.
•    De asemenea, folosim cookie-uri ca parte a Serviciilor, de exemplu pentru a folosi coșul de cumpărături in magazinul online.
• De asemenea, folosim module cookie pentru a difuza anunțuri direcționate de la Google, Facebook, Bing și alți furnizori terți.
• Deconectarea: Puteți renunța la anunțurile direcționate difuzate prin intermediul unor furnizori terți, accesând pup-upul de preferinte asupra cookie-urilor care se afiseaza in momentul in care accesati site-ul.
• De asemenea, este posibil să folosim pe site-urile noastre, în comunicarea cu dvs. și în produsele și serviciile noastre tracking pixeli, url builder si alte metode de urmarire  pentru a măsura performanța și angajamentul.

6.    Integrari cu terte parti
Platforma ContentSpeed permite comercianților să își conecteze magazinele cu aplicații de la terțe părți pentru a modifica sau a oferi noi funcționalități în magazinul lor. Dacă nu este listat ca "Made by ContentSpeed", ContentSpeed nu este responsabil și nu deține controlul asupra modului în care funcționează aceste aplicații. Comercianții pot controla în cele din urmă ce aplicații aleg să utilizeze cu magazinele lor și sunt responsabili pentru a se asigura că respectă cerințele relevante privind protecția datelor.

7.    Ce facem cu informatiile dvs personale cand se termina contractul?
În general, vom continua să stocăm copii de arhivă ale informațiilor dvs. personale în scopuri legitime de afaceri și să respectăm  legislatia nationala si europeana privind protectia datelor cu caracter personal cu excepția cazului în care primim o solicitare de ștergere valabilă sau, dacă sunteți un comerciant, vă întrerupeți contul și informațiile dvs. sunt curățate în conformitate cu procesul nostru standard.
• Vom continua să stocăm informații anonime sau anonimizate, cum ar fi vizite pe site, fără identificatori, pentru a îmbunătăți serviciile noastre.

8.    Ce nu facem cu informatiile Dvs personale?
• Nu vom distribui, dezvălui, vinde, închiria sau furniza în alt mod informații personale altor companii (altele decât anumitor aplicații terțe sau furnizori de servicii utilizați de comercianții) pentru comercializarea propriilor produse sau servicii.
• Dacă sunteți comerciant care utilizează serviciile ContentSpeed, nu folosim informațiile personale pe care le colectăm de la dvs. sau de la clienții dvs. pentru a vă contacta sau a le comercializa în mod independent clienților dvs. Cu toate acestea, ContentSpeed poate contacta sau comercializa clienților dvs. dacă obținem informațiile lor dintr-o altă sursă, cum ar fi de la clienții înșiși (de exemplu, dacă utilizează servicii de tip ContentSpeed)

9.    Cum pastram in siguranta informatiile personale?
• Respectăm standardele din domeniul managementului securității informațiilor pentru a proteja informațiile sensibile, cum ar fi informațiile financiare, proprietatea intelectuală, detaliile angajaților și orice alte informații personale încredințate. Sistemele noastre de securitate a informațiilor se aplică persoanelor, proceselor și sistemelor informatice bazate pe managementul riscului.
• Realizăm audituri anuale de Securitate pentru a ne asigura că manipularea informațiilor personale se aliniază standardelor din industrie.
• Nici o metodă de transmitere prin Internet sau o metodă de stocare electronică nu este 100% sigură. Prin urmare, nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor dvs. personale.

10.    Drepturile persoanelor fizice
In calitate de cetatean european, aveți anumite drepturi în conformitate cu legislația în ceea ce privește datele dvs. personale, luând în considerare dreptul de a solicita accesul la, corectarea, modificarea, ștergerea sau limitarea utilizarii datelor dvs. Personale, dreptul la opozitie, dreptul de a depune o plangere si dreptul de retragere a consimtamantlui. Dacă sunteți un comerciant, un partener, un vizitator al site-urilor ContentSpeed sau un utilizator al serviciilor de asistență ContentSpeed și doriți să exerciți aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact de mai jos.
 În plus, rețineți că, în general, procesăm informațiile dvs. pentru a putea îndeplini contractele pe care le avem cu dvs. sau altfel, pentru a ne urmări interesele legitime de afaceri enumerate mai sus.
Dacă doriti sa rezolvați un litigiu, trebuie sa va adresati Responsabilului de Securitate al ContentSpeed gdpr@contentspeed.ro

11.    Controlul si Accesul la informatiile dvs personale
ContentSpeed înțelege că aveți drepturi asupra informațiilor personale și vă permite să accesați, să corectați, să modificați, să ștergeți, să portați sau să limitați utilizarea informațiilor dvs. personale.

Dacă sunteți comerciant sau partener, puteți actualiza mai multe tipuri de informații personale, cum ar fi informațiile de plată sau de contact, direct în setările contului dvs.
Dacă nu vă puteți modifica informațiile personale în cadrul setărilor contului dvs. sau dacă sunteți preocupat de datele colectate când vizitați site-urile web ale ContentSpeed sau dacă utilizați serviciile noastre de asistență, vă rugăm să ne contactați pentru a face modificările necesare.
Dacă sunteți cumpărător și doriți să exerciți aceste drepturi, vă rugăm să contactați comercianții cu care ați interacționat direct - vom servi ca procesor în numele lor și vă putem trimite cererea numai pentru a le permite să răspundă. Este important să rețineți că, dacă ștergeți sau limitați utilizarea informațiilor dvs. personale, este posibil ca Serviciile să nu funcționeze corect.
Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile dvs. personale sau la această politică sau dacă doriți să faceți o plângere cu privire la modul în care ContentSpeed prelucrează datele dvs. personale, vă rugăm să contactați ContentSpeed prin e-mail la dpo@contentspeed.ro sau folosind detaliile de contact de mai jos:
ContentSpeed SRL,
Bdul Pierre de Coubertin 7, etaj 1, sect 2, cod postal 021901
In Atentia: Responsabilului pentru protectia datelor personale

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Creeaza acum un magazin online complet functional.

Incearca platforma