• TopTech-store.ro
  • TopTech-store.ro

TopTech-store.ro

Inca de la infiintare, din anul 1992, TopTech si-a castigat o certa reputatie intre firmele de distributie de echipamente si solutii IT&C, reusind deopotriva sa impulsioneze dezvoltarea pietei de profil si sa-i satisfaca exigentele. Orientarea constanta spre client si calitate au reprezentat vectorul unei evolutii dinamice. Colaborarea cu furnizori de prestigiu, gama diversificata de produse, flexibilitatea si complexitatea solutiilor oferite constituie o prestigioasa carte de vizita, care a mentinut TopTech in topul firmelor din domeniu.


Astazi, numele TopTech este asociat cu tehnologie avansata, calitate sigura si parteneriate puternice cu cei mai importanti producatori: TOSHIBA, Hewlett-Packard, Microsoft, Acer, Cisco, Fujitsu, Dell, Lenovo, IBM, Canon, Kyocera, Kip, Intel, D-Link, Asus, APC, Lexmark, Brother, Smart Technologies, Xerox, Zebra, Datalogic etc.


TopTech distribuie o gama larga de produse IT si integreaza solutii IT In toate segmentele: Large Accounts, Medium Business si Small Business.

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.