• Sticky-art.ro
  • Sticky-art.ro

Sticky-art.ro

Stickerele decorative sunt solutia rapida la toate prolemele inestetice din locuinta si sunt o alternativa  inteligenta la vopseaua clasica. Principalul motiv pentru care au devenit obiecte atractive de decor este flexibilitatea, deoarece majoritatea pot fi refolosite si va ajuta sa dati spatiului de locuit un aer personal si original.


Stickerele decorative devin din ce in ce mai prezente in fiecare casa,  stabilind starea de spirit a fiecarei camere in care sunt aplicate. Sunt detasabile, fabricate din vinil si, prin urmare, pot fi utilizate pe toate suprafetele.


"Cautand o solutie de e-commerce am analizat alternativele de construire a unui magazin online. Dintre toate solutiile disponibile am zis ca pentru inceput investitia intr-un magazin achizitionat vs o platforma inchiriata, ultima varianta pare a fi cea mai simpla din punct de vedere al gestionarii site-ului. Si aici au fost mai multe alternative, dar ContentSpeed a raspuns foarte promt intrebarilor mele, plus ca magazinul de test a fost creat aproape instantaneu." Octavian Hanganu


Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.