• SportsClub
  • SportsClub
  • SportsClub

SportsClub

Sportsclub.ro este un magazin online creat pe structura unei afaceri offline de import si distributie echipamente sportive, afacere activa inca din anul 2006. Si-au inceput activitatea prin importuri de echipamente sportive, in special din Asia, focusul principal fiind la acea vreme “sportul rege” fotbal. Cu timpul si-au diversificat oferta, avand in prezent un portofoliu de produse pentru majoritatea sporturilor de echipa, iar importurile se realizeaza acum in proportie de 90% din tari europene precum: Italia, Belgia, Anglia. In portofoliul lor de clienti sunt o multime de echipe de sportivi, atat din ligile nationale, cat si din competitiile de amatori sau scolare.

Desi competitia pe acest segment este in prezent destul de consistenta, sunt convinsi ca pot face o diferenta atat prin mixul de produse cu game diverse de pret, cat si prin expertiza pe care au castigat-o in cei 10 ani de activitate si pe care o pun cu placere in slujba clientilor.

"Nevoia de a fi prezenti online a aparut inca de prin anul 2009 cand am construit primul nostru site pe o platforma wordpress. De atunci, din dorinta de a evolua si de a avea la dispozitie cat mai multe functionalitati, am migrat de la o platforma la alta, de la un cms la altul, fara a fi vreodata pe deplin multumiti. In anul 2015 am descoperit serviciul ContentSpeed StartUp la care am aderat, fiind probabil printre primii utilizatori. In decursul unui an, functionalitatile de care beneficiem in cadrul platformei s-au inmultit exponential, iar timpul de raspuns in programul de client service este mult peste asteptari.
Putem spune, datorita experientei noastre de utilizatori a mai multor platforme de e-commerce, ca StartUp de la ContentSpeed este solutia optima pentru magazinele online de dimensiuni mici/medii si este prima recomandare in topul nostru personal."

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.