• Syncromate.ro
  • Syncromate.ro
  • Syncromate.ro
  • Syncromate.ro
  • Syncromate.ro

Syncromate.ro

Syncromate.ro este un nou brand al clientului nostru Blade Motors, lansat la inceputul anului 2016, chiar inaintea debutului sezonului specific. Si acest nou proiect este tot un portal B2B, destinat resellerilor din toata tara, in care au acces si agentii de vanzari pentru a plasa comenzi in numele clientilor in urma discutiilor telefonice cu acestia.


Realizarea magazinului online pe platforma Contentspeed a fost o provocarea, dar acesta beneficieaza de un design responsive care da posibilitatea si agentilor si clientilor sa plaseze comenzi fix in momentul in care constata necesarul pentru un nou produs Syncromate. Comenzile sunt transmise automat pentru procesare in software-ul de tip ERP (Enterprise Resource Planning) produs de partenerul ContentSpeed, Centrul de Soft, de unde ajung in software-ul WMS (Warehouse Management System) dezvoltat de partenerul nostru, Axes Software. 


Infiintata in anul 2006, compania Blade Motors si-a inceput activitatea prin importul de scutere si atv-uri. Doi ani mai tarziu, a extins gama produselor importate, comercializand si piese de schimb pentru scutere si atv-uri. Compania avand pana in prezent un portofoliu de peste 3000 de produse constand in piese de schimb si accesorii pentru scutere, atv-uri, biciclete si drujbe.

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.