• BettyIceShop.ro
  • BettyIceShop.ro
  • BettyIceShop.ro

BettyIceShop.ro

Betty Ice este un brand care nu mai are nevoie de o prezentare pentru ca toti il stim, fiind producatorul de inghetata lider al pietei romanesti. Cu o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro, Betty Ice experimenteaza acum si canalul de vanzari online.

Initial magazinul online BettyIceShop.ro va deservi doar clientii din Bucuresti cu o flota de masini de inghetata numeroasa si in functie de rezultate de vanzari obtinute, proiectul se va generaliza la nivel national. Practic acum, clientii Bucuresteni, persoane fizice sau firme, pot comanda inghetata pe timpul sezonului cald, iar livrarea se efectueaza in urmatoarea zi.

Avantajul Betty Ice online este dat de faptul ca practic inghetata ajunge la client la fel de fresh ca si in mini-magazinele proprii cu care ne-am obisnuit in parcurile Bucurestiului. In plus online, clientii pot accesa gama completa a producatorului roman, in timp ce in magazinele fizice uneori pot gasi doar o gama limitata din cauza lipsei spatiului fizic.


In urma cu cateva luni Betty Ice anunta prin intermediului Ziarului Financiar:

Betty Ice, unul dintre cei mai mari producători locali de îngheţată, testează un proiect de livrare la domiciliu în Bucureşti şi intră pe segmentul de vânzări online cu un site care va fi gata în perioada următoare.

"Lucrăm la dezvoltarea site-ului, care va fi gata în două săptămâni", a declarat pentru ZF Vasile Armenean, proprietarul producătorului Betty Ice, cu afaceri de circa 20 mil. euro anul trecut.

Aceasta este prima încercare de acest fel a unui antreprenor din industria dulciurilor în condiţiile în care jucătorii din IT&C au cea mai mare cotă în vânzările de produse în comerţul online. Totodată, online-ul a atras şi retaileri de fashion precum Zara sau Miniprix, dar şi retaileri alimentari aşa cum este cazul Carrefour sau Cora. Pe de altă parte, segmentul vân­zărilor „din uşă în uşă“ este specific în special industriei de fast-food.

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.