• Elbi Electric & Lighting
  • Elbi Electric & Lighting
  • Elbi Electric & Lighting
  • Elbi Electric & Lighting

Elbi Electric & Lighting

Elbi Electric – Lider de piata cu o cifra de afaceri de 37 milioane de Euro.

Elbi Electric & Lighting este o companie infiintata cu mai mult de 19 ani in urma, cu capital privat romanesc, reusind in prezent sa fie lider pe piata echipamentelor electrice. Compania a avut o perioada de crestere economica ce s-a materializat printr-o cifra de afaceri in 2014 de peste 37 milioane de euro. Detasandu-se prin valori precum inovatie, dinamism si flexibilitate, seriozitate si integritate, Elbi Electric ofera servicii de inalta clasa. 

Elbi Electric & Lighting este o companie care ofera clientilor sai o gama completa de materiale electrice si corpuri de iluminat industriale si decorative. Scopul acestora este protejarea mediului printr-o proces de imbunatatire continua a produselor comercializate.

Compania beneficiaza de o retea de distributie extraordinar de bine pusa la punct.

Intotdeauna cu un pas inainte, Elbi electric beneficiaza de o retea de distributie extraordinar de bine pusa la punt. Au 8 depozite amplasate in orase cheie din tara, cum ar fi: Bucuresti, Iasi, Baia Mare, Constanta, Brasov, Timisoara, Ploiesti si Bistrita, care pun bazele serviciilor de top oferite clientilor.

Magazinul online Elbi Electric & Lighting se caracterizeaza prin eficienta si functionalitati de top.

Elbi Electric & Lighting au ales platforma ContentSpeed pentru a-si deschide magazinul online. Acesta prezinta functionalitati de top precum integrarea cu sofware-ul Sfera ERP si prezenta aplicatiei Sales Force Automation. Totodata, magazinul online functioneaza ca un portal B2B.

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Creeaza acum un magazin online complet functional.

Incearca platforma