• Elbi Electric & Lighting
  • Elbi Electric & Lighting
  • Elbi Electric & Lighting
  • Elbi Electric & Lighting

Elbi Electric & Lighting

Elbi Electric – Lider de piata cu o cifra de afaceri de 37 milioane de Euro.

Elbi Electric & Lighting este o companie infiintata cu mai mult de 19 ani in urma, cu capital privat romanesc, reusind in prezent sa fie lider pe piata echipamentelor electrice. Compania a avut o perioada de crestere economica ce s-a materializat printr-o cifra de afaceri in 2014 de peste 37 milioane de euro. Detasandu-se prin valori precum inovatie, dinamism si flexibilitate, seriozitate si integritate, Elbi Electric ofera servicii de inalta clasa. 

Elbi Electric & Lighting este o companie care ofera clientilor sai o gama completa de materiale electrice si corpuri de iluminat industriale si decorative. Scopul acestora este protejarea mediului printr-o proces de imbunatatire continua a produselor comercializate.

Compania beneficiaza de o retea de distributie extraordinar de bine pusa la punct.

Intotdeauna cu un pas inainte, Elbi electric beneficiaza de o retea de distributie extraordinar de bine pusa la punt. Au 8 depozite amplasate in orase cheie din tara, cum ar fi: Bucuresti, Iasi, Baia Mare, Constanta, Brasov, Timisoara, Ploiesti si Bistrita, care pun bazele serviciilor de top oferite clientilor.

Magazinul online Elbi Electric & Lighting se caracterizeaza prin eficienta si functionalitati de top.

Elbi Electric & Lighting au ales platforma ContentSpeed pentru a-si deschide magazinul online. Acesta prezinta functionalitati de top precum integrarea cu sofware-ul Sfera ERP si prezenta aplicatiei Sales Force Automation. Totodata, magazinul online functioneaza ca un portal B2B.

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.