• Evo Horeca
  • Evo Horeca
  • Evo Horeca
  • Evo Horeca

Evo Horeca

Cu peste 12 ani de experienta in domeniu, EvoHoreca este unul dintre cei mai importanti furnizori de mobilier specializat pe locatii de tip horeca (hotel, restaurant, cafenea, club, terasa, catering si evenimente) din Romania.

Filosofia companiei bazata pe Profesionalism, Onestitate si Flexibilitate a fost sustinuta cu mult entuziasm de catre ContentSpeed care a fost alaturi pentru realizarea noii versiuni a magazinului online Evohoreca.ro.

Echipa noastra de programatori dedicati a pus umarul la implementarea noului layout responsive care raspunde la toate cele trei device-uri: desktop, tableta si mobil. Totodata pentru o diferentiere cat mai clara si pentru cresterea vizibilitatii asupra muncii depuse, am implementat in cadrul magazinului online o sectiune speciala , mai precis o pagina de Portofoliu unde sunt prezentate locurile amenajate de EvoHoreca si produsele folosite. Magazinul online mai permite si personalizarea comenzilor prin alegerea culorilor dorite dintr-o paleta generoasa pentru un mobilier modular confectionat prin calcule exacte.

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.