• Bioki
  • Bioki
  • Bioki
  • Bioki

Bioki

Proaspat lansat pe platforma ContentSpeed, Bioki este un magazin online bio creat din pasiune si din profunda convingere in calitatile si capacitatea produselor bio-organice de a ne oferi o ingrijire cu adevarat naturala si eficienta deopotriva.
Magazinul ofera o selectie aparte de produse cosmetice bio/organice si naturale, precum si produse pentru o ingrijire naturala a casei, alese cu multa atentie pentru a satisface cele mai variate nevoi si cele mai exigente gusturi.

In ceea ce priveste colaborarea noastra, Marius Atodosiei, General Manager Bioki.ro, afirma:
“Daca ar fi sa descriem colaboarea cu cei de la ContentSpeed in doar cateva cuvinte am spune: profesionalism, eficienta si creativitate!
Inca de la inceputul proiectului membrii echipei ne-au incantat nu doar cu ideile lor excelente privind designul si functionalitatile site-ului, dar si prin atentia si seriozitatea cu care au tratat toate detaliile acestui proiect atat de drag noua, desi erau presati de un deadline foarte scurt. 
Pe langa toate acestea ne place foarte mult ca a existat si exista mereu disponibilitate si promptitudine, orice cerinta realizandu-se in cel mai scurt timp si fara ezitare. 
Asadar, suntem cu adevarat incantati atat de echipa cat si de rezultate si avem convingerea ca vom dezvolta in continuare o colaborare extrem de frumoasa si durabila.

Multumim Contentspeed!”

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.