• Cuccio
  • Cuccio
  • Cuccio
  • Cuccio

Cuccio

Brand-ul Cuccio este unul de traditie. Fondatorii, Anthony Cuccio si Roberta Cuccio au facut inca din 1981 primii pasi in lumea produselor cosmetice. Au inceput cu o trusa de cosmetice in Venice Beach, California, iar apoi au dus afacerea Star Nail la rang de corporatie globala. Cu o cifra de afaceri de zeci de milioane de dolari, Star Nail a devenit cel mai mare producator de produse pentru unghii si pentru infrumusetate. In 1999 a fost lansat brand-ul Cuccio Naturale. Acesta reprezinta prima linie de produse naturale pentru ingrijirea unghiilor. Produsele Cuccio sunt de calitate premium si sunt utilizate in spa-uri si saloane de top din intreaga lume. Magazinul online Cuccio prezinta o gama larga de produse. 

In oferta Cuccio se regasesc produse de ingrijire a corpului, tratamente pentru maini si picioare, tratamente pentru unghii si cuticule, exfolianti, emolienti, oje, lacuri de unghii sau kit-uri spa.
Proaspat lansat pe platforma ContentSpeed, magazinul online Cuccio beneficiaza de un design responsive, un layout elegant si multe alte functionalitati specifice.

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.