• Dressbox
  • Dressbox
  • Dressbox
  • Dressbox

Dressbox

ContentSpeed, prima agenție de e-commerce full service din România, este încântată să anunțe intrarea în portofoliul său a magazinului online DRESSBOX, un concept absolut nou și unic pe piața din România! Adresat în special femeilor care-și doresc să poarte ținute create de cei mai în vogă designeri ai momentului, DRESSBOX oferă membrilor săi posibilitatea de a închiria rochii prezentate pe marile podiumuri ale lumii, la un preț mai mult decât accesibil, pentru 4 zile.
Dorind să sprijine demersurile companiei de a ajuta fiecare femeie sa strălucească, ContentSpeed a pus umărul la crearea magazinului online, cu un layout responsive, pixel-perfect și foarte ușor de utilizat. Cu peste 700 de rochii disponibile online, fiecare însoțite de poze de prezentare profesioniste, încadrate de un layout intuitiv și o structură dinamică, experiența utilizatorului pe site devine o plăcere, fiind doar la câteva click-uri distanță de a avea rochia de podium în propria casă.
Așadar, intră și tu în comunitatea DRESSBOX, completând formularul de pe site și fii cel mai bine îmbrăcată la orice tip de eveniment! Cu DRESSBOX ai clasă și stil cu minim de efort!

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.