• Dwome
  • Dwome
  • Dwome
  • Dwome

Dwome

Dwome este unul dintre cele mai mari magazine online de fashion. Aici se comercializeaza articole pre-owned procurate de la colectionari distinsi.
Selectia produselor se realizeaza cu grija si atentie, pentru a garanta doar prezenta articolelor autentice si bine intretinute. Dwome au un parteneriat cu o firma internationala, specializata in autentificarea produselor.
Dwome este bazat pe pricipiul pre-owned luxury goods in regim de consignatie. Fondat de catre Ileana Lazariuc, Dwome, pe langa magazinul online are si unul dintre cele mai frumoase showroom-uri din Capitala.
Magazinul online Dwome ofera numeroase facilitati. Livreaza oriunde in lume si au preturi avantajoase, in comparatie cu alte site-uri de profil. La nivel conceptual, magazinul online cu produse de lux pre-owned este relativ nou in Romania. In principal, majoritatea romanilor prefera sa isi faca cumparaturile in continuare din magazine si showroom-uri, dar Dwome le-a castigat increderea. Numarul clientilor ce achizitioneaza de pe magazinul online a crescut considerabil in ultimele luni. Dwome a reusit sa surpinda si cumparatorii straini datorita calitatii produselor oferite si preturilor foarte avantajoase.

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.