• Profihairshop
  • Profihairshop
  • Profihairshop
  • Profihairshop

Profihairshop

ContentSpeed anunță cel mai nou partener în e-commerce: Profihairsop, din domeniul produselor profesionale de îngrijire și înfrumusețare


ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, anunță cel mai nou parteneriat pe zona de cosmetice online din România: Profihairshop. Vorbim despre un brand care s-a impus repede pe nişa lui, având, în prezent, 22 de magazine şi acoperind inclusiv gama de cosmetice profesionale pentru saloane. Profihairshop este renumit în țări precum Germania și Austria, iar în România s-a lansat în anul 2009, având drept misiune dorinţa de a oferi clienţilor frumuseţe, eleganţă şi stil, toate acestea prin intermediul unor produse profesionale pentru îngrijirea părului. Compania cu sediul în Sibiu acoperă mai multe zone ale ţării, având magazine în şase județe: București, Ploiești, Constanța, Brașov, Cluj și Sibiu.

Magazinul online creat pe platforma ContentSpeed se adresează atât saloanelor de înfrumusețare, cât și utilizatorilor de produse profesionale, comercializând o gamă diversificată de produse: vopsele de păr, șampoane, măști, tratamente, produse de styling, accesorii pentru coafat, bijuterii pentru păr, produse pentru manichiură, ojă, creme îngrijire, produse electrice pentru coafat. De asemenea, Profihairshop lansează o provocare, intitulată “Fii propriul tău stilist!“, astfel încât doritorii pot folosi produsele profesionale chiar la domiciliu, beneficiind de îndrumarea consultanţilor tehnici din magazine, dar şi din mediul online. „Ne face plăcere să anunţăm parteneriatul cu Profihairshop, un brand care şi-a arătat deja capacitatea de a se impune in piata autohtona de produse cosmentice. Magazinul online vine ca un nou canal de vanzare, perfect mulat pe fluxurile de business pre-existente. Scopul acestuia e de a garanta acoperirea nationala si de a sustine reteaua de magazine fizice in continua extindere. Ne bucurăm să adăugăm in portofoliului nostru inca un partener care are toate premizele unei migrari spectaculoase din retailul traditional in mediul online", a declarat Doina Vîlceanu, Chief Marketing Officer ContentSpeed.


Despre Profihairshop


Cu o reţea de 22 de magazine, care acoperă şase judeţe (București, Ploiești, Constanța, Brașov, Cluj și Sibiu), Profihairshop vine în întâmpinarea clienţilor şi în mediul online, facilitând plasarea comenzilor prin intermediul site-ului profihairshop.ro, pentru un confort cât mai mare al utilizatorilor produselor. Printre brandurile internaţionale din portofoliul Profihairshop se numără L´Oreal Professional , Wella Professional, L´Oreal Kerastase , Londa Professional, Moroccanoil, Wella System Professional, Lakme, Joico, Angel Care, American Crew, All4Hair, B.app, Cameo, Oro Therapy, Jim Jams, Pur Hair, Tigi, Opi, Orly, Vinylux, Refectocil, Directions, Mex, Alveola şi Babyliss.

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.