• Sephora
  • Sephora
  • Sephora
  • Sephora

Sephora

Sephora este un brand ce se remarca printr-un concept vizionar in segmentul beauty-retail. Fondat in 1970 de catre Dominique Mandonnaud, brand-ul este unic in lume. Oferta impresionanta a magazinelor Sephora cuprinde atat brand-uri consacrate, cat si brand-uri emergente.

Bunurile comercializate sunt printre cele mai variate - de la parfumuri, produse de ingrijire a corpului, vopsele de par, pana la produsele exclusive ale brand-ului Sephora. Astazi, nu numai ca este lider de piata in Franta, dar este si o prezenta impunatoare in alte tari. Impreuna cu noi, Sephora a pus bazele primului magazin online al brand-ului din Europa de Est.

Magazinul online prezinta un design responsive conform celor mai inalte standarde pentru a se potrivi oricarui tip de device sau ecran. Magazinul se remarca prin replicarea online a serviciilor si beneficiilor existente in magazine, de la sistemul de fidelizare Card Sephora pana la promotiile cu cadouri si esantioane gratuite.

Acesta prezinta o functionalitate specifica pentru o experienta impecabila si identica indiferent de canalul de vanzare. Un alt punct forte al magazinului online este integrarea automata a gestiunilor interne pentru urmarirea stocurilor (integrare ERP) in toata reteaua, astfel incat vizitatorii sa poata afla instant cel mai apropiat magazin care are pe stoc produsul dorit.

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Creeaza acum un magazin online complet functional.

Incearca platforma