• Sephora
  • Sephora
  • Sephora
  • Sephora

Sephora

Sephora este un brand ce se remarca printr-un concept vizionar in segmentul beauty-retail. Fondat in 1970 de catre Dominique Mandonnaud, brand-ul este unic in lume. Oferta impresionanta a magazinelor Sephora cuprinde atat brand-uri consacrate, cat si brand-uri emergente.

Bunurile comercializate sunt printre cele mai variate - de la parfumuri, produse de ingrijire a corpului, vopsele de par, pana la produsele exclusive ale brand-ului Sephora. Astazi, nu numai ca este lider de piata in Franta, dar este si o prezenta impunatoare in alte tari. Magazinul online Contentspeed, a indeplinit toate cerintele brandului Sephora si asa a aparut primul magazin online din Europa de Est.

Magazinul online prezinta un design responsive conform celor mai inalte standarde pentru a se potrivi oricarui tip de device sau ecran. Magazinul se remarca prin replicarea online a serviciilor si beneficiilor existente in magazine, de la sistemul de fidelizare Card Sephora pana la promotiile cu cadouri si esantioane gratuite.

Acesta prezinta o functionalitate specifica pentru o experienta impecabila si identica indiferent de canalul de vanzare. Un alt punct forte al magazinului online este integrarea automata a gestiunilor interne pentru urmarirea stocurilor (integrare ERP) in toata reteaua, astfel incat vizitatorii sa poata afla instant cel mai apropiat magazin care are pe stoc produsul dorit.

In 2016, Sephora castiga premiul pentru cel mai bun magazin online la categoria Health & Beauty in cadrul Galei premiilor ecommerce 


Felicitari echipei de proiect din cadrul Sephora Romania precum si ContentSpeed!

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.