• el-shop.ro
  • el-shop.ro
  • el-shop.ro

el-shop.ro

 Cu o cifra de afaceri de peste 2.5 milioane Euro, General Industry e lider de piata in domeniul comercializarii de produse electrice in judetul Arges.
Pentru a creste vanzarile comaniei, aceasta a decis deschiderea unui magazin online, integrat cu toate sistemele informatice, ce includ solutia SeniorERP.

Pe langa preluarea stocurilor din toate gestiunile in timp real, procesul de facturare este complet automatizat, anume  facturile se emit odata cu orice comanda online in conditiile in care exista stocuri pe toate produsele comandate. Toata aceasta automatizare a fost posibila prin implementarea conectorului de ERP de la ContentSpeed, conector care numara peste 30 de implementari doar in ceea ce priveste solutia oferita de Senior Software.

La lansare, site-ul are un nivel de documentare pentru produse inalt, in sensul ca fiind vorba de produse tehnice, majoritatea au, pe langa imagini, descriere, atribute, si fisa tehnica oferita de producator in format PDF, astfel incat cumparatorii sa-si poata valida solutiile gandite urmarind specificatiile complete ale produselor.


Dl. Dobrescu, General Manager la General Industry SA, operator el-shop.ro ne-a spus ca:

"Am ales platforma ContentSpeed in primul rand datorita experientei echipei, dovedita in domeniul nostru, acela al produselor electrice, si in al doilea rand datorita faptului ca existau deja multe proiecte in portofoliu deja integrate cu solutia noastra de ERP, SeniorERP. 

Colaborarea a decurs bine chiar daca in timpul derularii proiectului au aparut diverse blocaje, mai ales datorita faptului ca echipa de la ContentSpeed s-a implicat alaturi de noi cu sfaturi si cu know-how-ul dobandit in alte implementari. 

Am fost placut suprinsi ca unele cerinte initiale au fost depasite la livrare, in sensul ca platforma, dezvoltata in timp, are anume functionalitati implicite de care nu stiam insa pe care le-am descoperit la momentul oportun si ne-au scutit ore de munca si timpi de dezvoltare.

Avand fluxurile integrate pentru preluarea stocurilor si procesarea comenzilor pana la facturare automata, acum dorim sa continuam cu dezvoltari specifice domeniului nostru pentru a obtine mai multe avantaje competitive si avem incredere ca echipa ContentSpeed ne va ajuta in acest sens aducand propria contributie in materie de idei noi si optimizari."


Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.