• Logystec
  • Logystec
  • Logystec
  • Logystec

Logystec

Logystec ofera servicii logistice de inalta calitate, destinate magazinelor online. Partea logistica de obicei poate sa cosume mult timp si presupune multe responsabilitati, iar acestea pot duce la incetinirea cresterii numarului de comenzi. Clientii care utilizeaza serviciile Logystec scapa de aceasta grija. Logystec functioneaza ca un departament extern, iar de comenzi si magazin se va ocupa un personal calificat care se va asigura de cresterea si dezvoltarea business-ului fara “incetiniri” sau extra-costuri interne. 

Logystec este un serviciu lansat de S.C. Ro Systec Group SRL. Acestia sunt prezenti pe piata din Romania inca din 2006 functionand ca reprezentant unic de vanzari si service al unor mari producatori de echipamente din domeniul productiei de corespondenta, al curieratului, postei, tichetelor de masa, scanarii si arhivarii electronice dar si in domeniul de logistica aeroportuara.

Proaspat lansat pe platforma ContentSpeed, site-ul Logystec beneficiaza de un design responsive, un layout elegant si multe alte functionalitati specifice.

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.