• netvolt
  • netvolt
  • netvolt

netvolt

Netvolt.ro a fost gandit si conceput ca o structura capabila sa ofere consumatorului final o gama cat mai completa de materiale electrice online. Posibilitatea achizitionarii acestora si pe dizpozitivele mobile, a facut ca vanzarile sa creasca pe acest segment de piata.

Avand o echipa tanara, cu aptitudini si cunostinte in domeniul electric, astfel încat sa asigure cumparatorului suport tehnic si orice tip de informatii, privind produsele din domeniul electricelor puteti achizitiona: corpuri de iluminat cu LED, aparataje, cabluri electrice, sisteme de energie alternativa, surse de iluminat, tablouri electrice si multe alte sisteme electrice.


Dezvoltari specifice ale platformei Contentspeed: integrare ERP, integrare 2 curieri, procesator de plati online.


In 2016, compania are o crestere foarte frumoasa, ajungand deja la 9 showroomuri in tara. De aceea netvolt.ro s-a upgradat la ContentSpeed v3.0 obtinand toate beneficiile noile versiuni.
Pentru a ajuta clientii non-tehnici in luarea de decizii de cumparare pentru produse electrice, netvolt.ro isi propune sa creeze cat mai multe pachete care practic sunt recomandari de solutii oferite de specialisti in domeniu.


"Colaborarea cu ContentSpeed s-a materializat printr-un magazin online, netvolt.ro, cu layout responsive si integrat cu software-ul nostru de gestiune ERP. Odata cu lansarea versiunii 3.0, am fost primii care am realizat upgrade-ul. Tot ce dezvoltasem in primul magazin online s-a pastrat, si in plus acum putem beneficia si noi de upgrade-urile periodice de platforma. Primul si cel mai important va fi functia de ofertare pentru agentii nostri de vanzari din cele 9 locatii din tara. Ofertarea refoloseste tot efortul depus pentru documentarea produselor si economiseste zeci de ore din timpul agentilor, lucru care genereaza o crestere a productivitatii fix in timpul sezonului propice vanzarilor de materiale electrice" Mihai Stoian, Online Manager Netvolt.ro


Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.