• Modal
  • Modal
  • Modal

Modal

Modal.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de lenjerii de pat cu o gama compusa din sute de modele adresate iubitorilor de produse home-deco.
Accentul este pus pe calitate, asadar majoritatea produselor sunt confectionate din bumbac sau micropercal (un bumbac mai fin, mai usor, cu o tesatura mai deasa si mai rezistenta). Denumit si bumbac percale acest tip de bumbac este si mai usor de curatat si permite circularea aerului intr-o proportie mai mare decat bumbacul obisnuit.

Echipa modal.ro este alcatuita din oameni tineri care au ca obiectiv oferirea de alternative premium pentru clientii in cautare de seturi de pat cat si accesorii pentru living si camera copilului.

Comercializeaza produse ale brand-urilor consacrate in productia de lenjerii de pat precum Dreamhouse Bedding, Disney, Zensation, Sleeptime, Homecare, Universal, Fancy Embroidery, Home Living etc., iar modelele sunt selectionate astfel incat sa vina in intampinarea celor mai diverse gusturi.

"ContentSpeed este o platforma la un pret accesibil, cu suficiente functionalitati care sa-ti permita validarea ideilor/produselor si dezvoltarea afacerii."

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Creeaza acum un magazin online complet functional.

Incearca platforma