Integrari

Automatizarea proceselor depinde de integrarile cu alte sisteme informatice

CRM - Customer Relationship Management

Consideram ca ar fi benefic pentru industria de comert online din Romania, daca operatorii ar considera orice comanda ca pe o oportunitate de upsell si ar contacta clientii pentru confirmare dar si pentru a le propune produse specifice lor sau diverse promotii unice.
Integrarea cu aplicatii CRM pot genera avantaje daca vanzarea e semi-consultativa, daca recurenta este mare sau daca doriti sa folositi functiile de marketing pentru a grupa clientii pe segmente si a realiza campanii email + telesales dedicate fiecarui segment.

Aplicatii CRM integrate: Microsoft Dynamics CRM, vTiger CRM, Pipedrive CRM.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati

eCommerce WMS – Warehouse Management System

Integrarea WMS e necesara atunci cand propriul depozit incepe sa creasca ca dimensiuni si apare nevoia de organizare a produsele pe zone/rafturi, sau stabilire unor trasee standard pentru pickingul produselor dintr-o comanda. Fluxurile de integrare sunt similare cu cele de la ERP: preluare stocuri la 5-10min si transmiterea comenzilor online pentru a fi procesate.

Aplicatii WMS integrate: Qgar WMS Pro, Optima WMS, Axes Software WMS.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati

ERP – Enterprise Resource Planning

Platforma ContentSpeed ofera o procedura de lucru mult optimizata, datorita integrarii personalizate a acesteia cu sistemul ERP la nivelul fiecarui magazin online. Fluxurile standard sunt cel de preluare a stocurilor din ERP din gestiunile aferente vanzarilor online si de asemenea transmiterea comenzilor receptionate online in modulul de comenzi al ERP-ului pentru rezervare de stoc, procesare sau urmarire incasari. Se realizeaza astfel  o scadere a costurilor operationale si reduceri consistente ale timpilor de procesare.
ERP-uri integrate: SAP, TotalSoft Charisma, Epicor Scala, Microsoft Navision, SeniorERP, Transart, WinMentor, CDMS.
De asemenea am integrat si software folosit pentru gestiune de stoc sau retail, precum: Magister SmartCash, Factureaza.ro, SmartBill.

Descarca gratuit ghidul de integrare ERP cu ecommerce


Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.