Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Recomandari pentru o campanie de succes in perioada Black Friday 2018

18 October 2018
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Recomandari pentru o campanie de succes in perioada Black Friday 2018

Luna noiembrie, este luna dedicată campaniilor de Black Friday si întotdeauna o ocazie bună pentru generarea unor venituri suplimentare. Conceptul Black Friday aduce magazinelor online cresteri anuale de 30-40% in vanzari. Liderul pietei a anuntat deja ca va derula campanii de reduceri in 16 noiembrie. Alti jucatori prefera sa opteze pentru 23 sau 30 noiembrie. Deci, daca nu te-ai hotarat pana acum daca merita sa investesti in acest gen de campanie, noi iti oferim motivele.

 

Pregatirea pentru mega-evenimentul Black Friday nu este deloc usoara si noi stim acest lucru asa ca ne-am gandit sa iti pregatim 2 pachete de servicii speciale complete care te vor scapa de griji, iar tu te poti concentra asupra promovarii campaniei.

 

Pentru că şi noi susţinem spiritul Black Friday, acum pachetele de oferte speciale STARTER si PREMIUM sunt la un pret promotional.

Ce iti oferim?

 

  • Landing page de promoţii în perioada Black Friday

 

Cu ajutorul echipei ContentSpeed, veti avea parte de un landing page perfect adaptat perioadei de reduceri, care va crea vizitatorilor site-ului impactul vizual de care ai nevoie, oferindu-le de asemenea o experienta usoara de navigare. Cu un landing page de calitate premium executat de echipa de designeri ContentSpeed, iti poti prezenta promotiile intr-o maniera eleganta si eficienta, te vei diferentia de concurenta si vei capta atentia.

Pe scurt, vei primi un design specific de Black Friday pentru: fundal, header, footer, countdown (pachetul PREMIUM) si etichete (stoc epuizat si reducere).

 

  • Bannere promotionale

 

O importanță deosebită trebuie acordată impactului pe care îl au banner-ele asupra deciziei de cumpărare a consumatorilor. Noi iti punem la dispozitie echipa noastra de designeri pentru un rezultat de impact.

In dependenta de tipul de pachet ales vei primi unul sau 2 bannere diferite pentru desktop si mobil. Iti recomandam sa folosesti aceiasi creatie si pentru promovarea externa: Google Ads, Facebook Ads sau Instagram. Iti vom pune la dispozitie bannerul in format .psd pentru a-l putea ajusta pentru dimensiunile necesare. Desigur, poti apela la echipa noastra prin serviciile de design.


  • Template de Newsletter*

 

Daca tot vorbim de campanii externe, email marketing catre propria baza de date este in continuare cea mai eficenta metoda de promovare. Newsletterul ar trebui sa arate cat mai similar cu pagina de destinatie. Un vizual specific capteaza rapid atentia. Astfel; vei genera si mai mult trafic si potentiali clienti. Ne vom ocupa de designul headerului, footerului si al structurii de produse. Descopera mai multe detalii despre acest serviciu de design.

 

  • Pregătire din timp

 

Pentru a va putea pregăti din timp această pagină se va putea modifica fără a fi afişată utilizatorilor. În plus, puteţi stabili din modulul de administrare intervalul de timp în care campania va fi vizibilă pe site si puteti stabili numarul maxim de stocuri pe care le aveti repartizate pentru campanie de reduceri.

7 recomandari din partea echipei ContentSpeed pentru o campanie de Black Friday perfecta


Profitaţi acum de ofertă, iar noi ne vom mobiliza rapid pentru a construi împreună o echipa care va aduce performanţă şi vânzări record de Black Friday 2018!

Daca nu te-am convins inca, arunca o privire catre site-ul de demo Black Friday http://clientlider.speedsites.ro/.

 

*Termenul de executie al pachetului este de 7 zile lucratoare asa ca, pentru a te asigura ca totul va fi gata pana in data in care ai stabilit promotia de Black Friday, te rugăm sa achiziționezi pachetul din timp. Termenul începe din momentul în care am primit toate detaliile necesare creației pachetului.

**Landing Page Builder este un modul care trebuie achitat lunar daca doresti sa beneficiezi de el in continuare pentru promotii de Craciun, Valentine’s, Martisor, Paste sau orice alta campanie iti doresti.

***Acest Pachet de servicii implica design si configurare. Insa nu include suportul tehnic in timpul campaniilor. Daca doriti sa aveti parte de asistenta tehnica, va recomandam abonamentul de Consultanta si Configurare.

****Resursele infrastructurii de hosting sunt limitate si va trebui sa va incadrati la un trafic nu mai mare de 2 X traficul dumneavoastra zilnic (media traficului zilnic înregistrat în ultimele 6 săptămâni). Daca estimati un trafic mai mare de cel alocat tipului dvs de abonament, va recomandam achizitionarea unui pachet de extra resurse.

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.