Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Romania Start-Up Nation - O sansa ce nu trebuie ratata

6 June 2017
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Romania Start-Up Nation - O sansa ce nu trebuie ratata

Subiectul zilei pentru persoanele care asteaptau momentul potrivit pentru demararea unei afaceri : Romania Start-Up Nation.

De ce pare atat de atragator acest program de finantare?

10.000 de firme noi, la inceput de drum, vor fi finantate 100% nerambursabil cu pana la 200.000 lei (44.000 euro). Conditii de implementare relaxate, cheltuieli eligibile la care nu multi se asteptau (salarii, chirii, tehnologie, TVA  nedeductibil, crearea unui magazin online, promovare, consultanta,etc), bani nerambursabili 100%, promovare si expunere de informatii cum nu a mai avut alt program guvernamental de finantare pana acum. Pare prea frumos sa fie adevarat? Suspans!

De cateva luni, canalele de socializare se incing de fiecare data cand institutiile responsabile de implementarea acestui program fac informari. Mii de oameni asteapta cu sufletul la gura conditiile si normele de implementare finale, in speranta ca in sfarsit vor putea demara afacerea mult visata. Ultimul comunicat oficial de acum cateva zile spune ca programul va demara in 15 iunie 2017. In piata, extaz si agonie: poate de data asta chiar va demara, dar ce facem cu aspectele la care inca nu s-au primit raspunsuri clare si care sunt atat de importante pentru inchegarea unui business-plan viabil: furnizori care sa livreze produsele si sa accepte termenele de plata necesare, creditele punte atat de dezbatute, coduri CAEN inca neclarificate suficient, si alte aspecte la fel de critice pentru un business-plan coerent?

De ce va spuneam noi, cei de la ContentSpeed toate astea? Nu, nu am devenit un canal de comunicare al Guvernului. Suntem aceiasi care sustinem antreprenorii in dezvoltarea afacerilor lor, de 15 ani, dedicati solutiilor pentru comert online. Discutam acest subiect pentru ca ne dorim sa va informam despre tot ceea ce poate fi benefic pentru afacerile dumneavoastra.

Si acum, partea cea mai frumoasa: pe baza experientei, in acest moment va putem pune la dispozitie o solutie completa cu care sa puteti aplica la programul Start-Up Nation fara emotii! Plan de afacere, consultanta, solutii tehnologice, furnizori, bani - afacere la cheie.

Poti sa te opresti aici si sa ne contactezi pentru a afla detalii despre solutia propusa. Acum e momentul potrivit - nici prea devreme, nici prea tarziu. Cronometrul se pare ca a fost pornit. Fiecare zi pierduta poate insemna nesansa de a beneficia de aceasta oportunitate. Colegul nostru, Marian Rosca, consultant e-commerce, specializat in programul Start-Up Nation, va va contacta pentru mai multe detalii, in cel mai scurt timp dupa completarea formularului.

Afla pe loc daca te califici

Sau poti sa citesti in continuare cateva detalii care pot creste sansele ca noua ta afacere sa ramana competitiva pe piata si sa aiba succes.
Pentru ca orice afacere, oricare ar fi ea, mai ales la inceput de drum, are nevoie de o prezenta online, dincolo de un site de prezentare are nevoie de un magazin online.

Nu ne putem astepta sa ramanem competitivi pe piata, in zilele noastre, fara un magazin online prin care, pe langa informatii despre servicii si produse, sa oferim posibilitatea clientilor din toata tara sa le poata cumpara in mod facil si comod. Cine nu a inteles asta pana acum, ori va intelege in viitorul apropiat, ori va disparea de pe piata! Fara dubii.

Care e legatura intre Start-Up Nation si ContentSpeed?

In normele programului de finantare, realizarea unui magazin online este prevazuta precum cheltuiala eligibila. Deci puteti primi bani (100% nerambursabili) pentru realizarea magazinului online dedicat afacerii dumneavoastra. Nu ar fi pacat sa nu includeti in planul de afaceri si realizarea magazinului online, mai ales ca este un punct nevralgic al viitoarei afaceri?

Si aici incep nuantele si aspectele care pot face diferenta:

  • a nu se confunda magazinul online cu site-ul de prezentare - pentru magazin online bugetul ce poate fi alocat este nelimitat, in schimb site-ul de prezentare intra la metode de promovare - limita 8000 lei;
  • magazinul online astfel creat poate sa fie privit ca un canal de vanzare eficient, sau poate sa fie afacerea in sine - comert;
  • magazinul online se incadreaza la categoria software, cheltuieli eligible care aduc puncte in plus proiectului, daca depasesc cel putin 50% din cheltuielile prevazute in proiect;
  • solutia oferita de ContentSpeed include tehnologie noua, nu mai veche de trei ani, ceea ce va aduce din nou puncte in proiect - ContentSpeed poate emite documente care sa ateste tehnologie mai noua de trei ani;
  • puteti oricand angaja o persoana care sa administreze magazinul online, fie ea somer sau absolvent dupa 2012 - noi ii facem trainingul necesar - puncte in plus pentru proiect;
  • nu stiti ce sa vindeti prin intermediul magazinului online? Nicio problema, va punem la dispozitie furnizori de top la nivel national.

... si mai sunt multe alte lucruri frumoase pe care trebuie sa le stii. Cronometrul a fost pornit. Vrei solutia la cheie? Fiecare zi pierduta poate insemna nesansa de a beneficia de aceasta oportunitate. Colegul nostru, Marian Rosca, consultant e-commerce, specializat in programul Start-Up Nation, va va contacta pentru mai multe detalii, in cel mai scurt timp dupa completarea formularului.

Vreau mai multe detalii

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.