Cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi este cel mai important aspect din magazinul tau online. De aceea, cu experienta acumulata de-a lungul timpului, noi am creat o experienta cat mai placuta si usoara pentru clientii magazinului astfel incat acestia sa se concentreze pe ceea ce conteaza.

Two page check out

Two page check out

Pagina de Cos in doi pasi are un pas intermediar in care se colecteaza mailul, inainte ca utilizatatorului sa ii fie afisata toata pagina pe care urmeaza sa o completeze pentru finalizarea Checkout-ului. Statisticile arata sa rata de a completa mailul in acest pas intermediar este cu 30% mai mare, fata de rata completarii acestuia intr-o pagina de finalizare a comenzii obisnuita. Cu ce te ajuta preluarea mailului? Prin folosirea modulului de cosuri abandonate, impreuna cu aceasta noua functionalitate ContentSpeed, rata recuperarii cosurilor, prin trimiterea unui mail de reamintire, creste cu 50%. 

Produse cadou

Produse cadou

Regulile de discount si reducerile pe cos permit acum si oferirea de produse cadou nu doar reduceri de pret. Se introduc id-urile produselor cadou in campul dedicat si in rest se comporta ca orice alta regula de discount sau de reducere pe cos. Pentru reducerile pe cos daca se adauga mai multe produse cadou atunci utilizatorul trebuie sa aleaga din ele unul singur in schimb, pentru regulile de discount, toate produsele cadou introduse in acel camp vor fi atasate.

Comanda rapida

Comanda rapida

Comanda rapida permite clientilor tai sa cumpere produse fara a creat un cont daca acestia nu doresc sau daca sunt grabiti si nu au timp de completat campurile necesare crearii unui cont.

Cos persistent

Cos persistent

Cat timp clientii magazinului sunt logati, cosul de cumparaturi abandonat din vizitele precedente va fi restaurat indicand clientului cate produse are in cos.

Discounturi de volum direct in cos

Discounturi de volum direct in cos

Daca ai setat un discount pe cosul de cumparaturi pentru o anumita suma minima, clientul va vedea o notificare in pagina de finalizare comanda ca mai are X RON pana va beneficia de reducerea respectiva.

Camp pentru introducerea cuponului de reducere

Cupoanele cadou dobandite de client in urma unei actiuni, pot fi folosite ca discount la achizitionarea produselor din magazinul dumneavoastra in pagina de finalizare comanda.

Cost estimativ de livrare automat in functie de locatie si greutate produs

In momentul finalizarii comenzii, clientii tai vor sti exact care este costul transportului in cazul in care acestia nu sunt din marile orase iar costul este variabil.

Descopera toate functionalitatile din categoria Cosul de cumparaturi

  • One page Check Out - cos de cumparaturi intr-un singur pas
  • Comanda rapida (fara inregistrare)
  • Camp pentru introducerea cuponului de reducere direct in cosul de cumparaturi
  • Cos persistent - cos restaurat la urmatoarea vizita pentru useri logati
  • Discounturi direct in cosul de cumparaturi
  • Camp de observatii in cos
  • Cost estimativ de livrare automat in functie de locatie si greutate produs