Suport tehnic & dezvoltare

Suport tehnic

Suport tehnic

Suntem alaturi de tine in drumul spre succes.

In calitate de client ContentSpeed, beneficiezi de multiple optiuni de Suport Tehnic, unele absolut gratuite.In dependenta de abonamentul ales, ai mai multe modalitati de a interactiona cu echipa tehnica: mail, telefonic, live chat direct in modulul de administrare si platforma de tichete integrata.

Materiale ajutatoare

Materiale ajutatoare

Pentru a putea profita la maximum de functionalitatile platformei, ai la dispozitie documentatie tehnica, manuale si tutoriale video. Vei regasi descrierea detaliata si pasii exacti pentru configurare in help.contentspeed.ro si in modulul de administrare, in orice sectiune in partea de jos.
Astfel ai la indemana toate instrumentele necesare si libertatea deplina pentru a face singur setari, configurari si instalari de module. Lucrezi in ritm propriu si nu depinzi de echipa noastra tehnica.

Te tinem la curent cu toate noutatile din eCommerce, iti oferim sfaturi si ghiduri practice si iti punem la dispozitie tot know-how-ul nostru acumulat in peste 15 ani de experienta. Viziteza sectiunea Blog si pagina de facebook ContentSpeed

Servicii aditionale

Servicii aditionale

Intelegem cat de important este ajutorul la inceput de drum in eCommerce.

Iti punem la dispozitie servicii premium aditionale in baza carora vei scapa de griji si vei economisi resurse pretioase de timp si bani. Profita de:

- Training de platforma personalizat. Include captura audio-video pe care sa o pastrezi in firma.

- Pachete de servicii "Magazin Online la Cheie" la alegere. Lasa echipa noastra tehnica sa se ocupe de toate setarile, configurarile si personalizarea designului. 

- Iar daca iti doresti ajutorul unei echipe dedicate si dupa lansarea magazinului online sau vrei sa beneficiezi de un nivel superior de suport si asistenta tehnica, poti apela cu incredere la serviciul premium de "Consultanta si Configurare". 

Dezvoltare continua a platformei

Dezvoltare continua a platformei

Platforma de ecommerce pe care creezi magazinul online, ca orice solutie software, are nevoie constanta de imbunatatri si noi functionalitati pentru a fi in pas cu domeniul atat de dinamic al comertului electronic. Accesul la noi module, update-urile de securitate si corectarea bugurilor toate fac parte din serviciul de Mentenanta oferit gratuit in abonamentele ContentSpeed StartUp.

Datorita portofoliului mare de clienti, platforma ContentSpeed se dezvolta continuu. Tinem foarte mult la feedbackul si nevoile clientilor nostri asa ca facem imbunatatiri si adaugam functionalitati noi constant.

Pentru ca succesul vostru inseamna si al nostru.