Tema de Design LIDER Pentru ca aniversam 15 ani

Acum ai disponibila prima tema de Design Premium
pentru toate magazinele online ContentSpeed

Datorita numeroaselor cereri si din dorinta de a oferi clientilor ContentSpeed produse si servicii performante, am lansat cu ocazia implinirii a 15 ani, Tema de Design LIDER la un pret promotional.

Zile
Ore
Min
Sec

Pret vechi:

1000

Pret nou:

499

Descopera tema de Design LIDER

Tema Design Lider

Ce inseamna tema LIDER?

Inseamna ani de experienta si zeci de magazine online din nisa IT&C. Am cules toate elementele de design care ajuta la cresterea Ratei de Conversie, respectiv a vanzarilor online. Structura magazinului online reuneste cele mai recente uzante in materie de UX si UI. Asezarea in pagina a alementelor este cea folosita de liderii pietei. Nu ai cum sa dai gres!

De ce sa cumpar?

Vizitatorii magazinului tau online isi petrec 99% din timp pe alte site-uri, deci obiceiul de navigare se creeaza in alta parte. Nu e cazul sa devii creativ. Daca ceva e testat si demonstrat ca functioneaza la milioane de vizitatori mai bine folosesti reteta si doar o personalizezi.

Cum pot deveni LIDER?

Tema lider este un "schelet" care poate fi personalizat cu tot ce te defineste: logo, culori, fonturi, bannere sau tip si numar de produse. Este o Tema de Design Premium - o poti achizitiona din contul tau de client. Daca inca nu ai un magazin online pe platforma ContentSpeed te invitam sa o incerci gratuit. Apoi nu-ti mai ramane decat sa alegi un abonament.

Un design corect iti poate dubla vanzarile. Profita de -50% pentru Tema de Design LIDER doar pana la sfarsitul lunii

Incearca gratuit platforma

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.