Tema de Design LIDER Pentru ca aniversam 15 ani

Acum ai disponibila prima tema de Design Premium
pentru toate magazinele online ContentSpeed

Datorita numeroaselor cereri si din dorinta de a oferi clientilor ContentSpeed produse si servicii performante, am lansat cu ocazia implinirii a 15 ani, Tema de Design LIDER la un pret promotional.

Zile
Ore
Min
Sec

Pret vechi:

1000

Pret nou:

499

Descopera tema de Design LIDER

Tema Design Lider

Ce inseamna tema LIDER?

Inseamna ani de experienta si zeci de magazine online din nisa IT&C. Am cules toate elementele de design care ajuta la cresterea Ratei de Conversie, respectiv a vanzarilor online. Structura magazinului online reuneste cele mai recente uzante in materie de UX si UI. Asezarea in pagina a alementelor este cea folosita de liderii pietei. Nu ai cum sa dai gres!

De ce sa cumpar?

Vizitatorii magazinului tau online isi petrec 99% din timp pe alte site-uri, deci obiceiul de navigare se creeaza in alta parte. Nu e cazul sa devii creativ. Daca ceva e testat si demonstrat ca functioneaza la milioane de vizitatori mai bine folosesti reteta si doar o personalizezi.

Cum pot deveni LIDER?

Tema lider este un "schelet" care poate fi personalizat cu tot ce te defineste: logo, culori, fonturi, bannere sau tip si numar de produse. Este o Tema de Design Premium - o poti achizitiona din contul tau de client. Daca inca nu ai un magazin online pe platforma ContentSpeed te invitam sa o incerci gratuit. Apoi nu-ti mai ramane decat sa alegi un abonament.

Un design corect iti poate dubla vanzarile. Profita de -50% pentru Tema de Design LIDER doar pana la sfarsitul lunii

Incearca gratuit platforma

Cele mai frecvente intrebari

Iata raspunsurile. Dar abia asteptam sa ne surprinzi cu o noua intrebare.

Ce se intampla in perioada de trial de 14 zile?

Imediat dupa realizarea magazinului online de testare pe platforma ContentSpeed ai acces la toate functionalitatile existente pentru a avea o imagine de ansamblu asupra a ceea ce ofera platforma. La finalul perioadei de testare, ai inca 7 zile la dispozitie pentru alegerea unui plan tarifar in functie de nevoile afacerii tale. Dupa depasirea acestei perioade contul va fi sters in cazul in care nu s-a ales niciun tip de abonament.

Pot sa-mi schimb planul tarifar sau sa sterg contul in orice moment?

Iti poti schimba planul tarifar atunci cand cel existent expira, sau automat cand depasiti limita de produse. Contul poate fi sters trimitand un mail catre info@contentspeed.ro, sau automat in caz de neplata.

Ce termen de valabilitate are contractul?

Contactul are valabilitatea abonamentului ales. Daca optati pentru plata lunara, contractul are valabilitate o luna, daca optati pentru abonamentul pe un an, contractul este valabil un an. In cazul in care se va trece automat la un plan tarifar superior pentru ca ati depasit limita de produse, contractul se va actualiza cu noul plat tarifar, iar perioada de valabilitate va fi aceeasi cu valabilitatea abonamentul.

Magazinul meu beneficiaza de copie in servere in caz ca acesta este sters?

Toate magazinele online realizate pe platforma ContentSpeed beneficiaza de backup, iar actualizarea se face automat o data pe zi. Daca din varii motive ati sters toate produsele din magazin sau diferite setari, ele pot fi recuperate din backup.

Magazinul din perioada de trial este vizibil clientilor?

Magazinul din perioada de trial nu este indexat, drept urmare clientii nu vor putea gasi magazinul tau creat in aceasta perioada. Daca totusi doresti ca acestia sa-l vada, moment in care decizi ca magazinul vrei sa fie activ, trebuie doar sa platesti un abonament si sa legi domeniul real de magazinul de pe platforma noastra.

Pot sa vand produse inca din perioada de trial?

Poti vinde produse atata timp cat magazinul tau devine activ, adica inca din perioada de trial alegi sa platesti un abonament si sa legi domeniul pentru crearea magazinul online cu platforma ContentSpeed.

Pretul abonamentelor lunare includ si hostingul?

La crearea unui magazin online pe platforma ContentSpeed beneficiezi GRATUIT de hosting pe servere performante.

Daca trec de pragul numarului maxim de produse din abonamentul actual, ce se intampla?

Abonamentul va trece automat pe o treapta superioara urmand ca tu sa platesti diferenta calculata la numarul de zile ramase din vechiul abonament.

Trebuie sa-mi cumpar eu domeniul?

Domeniul pe care va fi hostat magazinul online trebuie cumparat si ales de tine.

Cum fac sa schimb domeniul .websales. ro in domeniu propriu?

"In contul tau de pe contentspeed.ro >Status magazin - sectiunea adresa magazinului apasati ""adauga domeniu propriu"" si introduceti domeniul pe care doriti sa hostati magazinul. In scurt timp noi va vom trimite un mail cu instructiuni."

De ce am nevoie pentru a deschide un magazin online?

Tot ce ai nevoie pentru realizarea unui magazin online sunt produsele pe care sa le comercializezi. Noi te putem indrumam sa cumperi un domeniu, sa alegi o companie de curierat, sa faci un contract cu un procesator de plati. Pentru un succes garantat, iti recomandam sa ai in vedere si un buget de promovare pentru atragerea clientilor.

Ma puteti ajuta cu setarile initiale si configurarea magazinului?

Mai mult, daca ai nevoie de ajutor cu setarea magazinului online, importul produselor si/sau designul magazinului, ne putem ocupa noi. Gasesti mai multe detalii in pagina de servicii aditionale.

Am deja un magazin online. Pot sa-mi mut datele direct in noul magazin?

Noi ne putem ocupa de partea de import a informatiilor din vechiul magazin in cel creat pe platforma noastra si implica: import de produse cu toate informatiile, import conturi de clienti, import comenzi, redirect de linkuri. Aveti mai multe detalii in pagina de servicii aditionale.

Preturile afisate sunt finale? Exista taxe ascunse?

Preturile afisate pentru crearea maginelor online sunt finale si nu contin TVA

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.