Creare magazin online pe o platforma inchiriata

Platforma ContentSpeed este cea mai flexibila si complexa solutie pentru realizarea magazinelor online de pe piata, oferind solutii atat pentru business-urile mici, cat si pentru cele medii sau mari. Odata cu abonamentele de StartUp vei primi toate functionalitatile de care ai nevoie pentru a crea un magazin online de succes. Platforma include deja zeci de functionalitati avansate. In plus, adminul responsive este intuitiv si ușor de folosit pe toate dispozitivele mobile.

Alege unul dintre abonamente

Realizeaza un magazin online si beneficiaza de sute de functionalitati

Cea mai rapida metoda de a dezvolta brandurile la inceput de drum

Alege unul dintre abonamente

De ce sa ne alegi pe noi?

Parerile clientilor nostri

O platforma de eCommerce e un "organism viu".

Parerile si feedback-ul venite de la posesorii de magazine online sunt foarte importante. Doar asa reusim sa ramanem in topul preferintelor.

Echipa ContentSpeed a dovedit extrem de mult profesionalism, am avut parte de sfaturile si sprijinul lor in toate etapele dezvoltarii magazinului. Platforma ne-a suprins prin functionalitaile oferite, a acoprit absolut toate nevoile unui start-up, de la documentari complexe de produs si filtre inteligente, pana la integrari cu diversi parteneri (plati, cureri, comparatoare etc.), astfel incat resursele noastre sa se orienteze spre dezvoltarea businessului.

Cu echipa ContentSpeed am lucrat foarte bine, ne-au ajutat in realizarea site-ului nostru, au raspuns cu rapiditate si solutii nevoilor noastre. Ne-au ajutat sa pornim cu dreptul, sa intelegem fenomenul vanzarilor online si ne-au sustinut si atunci cand proiectul nostru se lovea de "mici" piedici. Sunt o companie de incredere, cunoscatori ai vanzarilor online devenind pentru noi partenerul favorit. Magazinul online realizat pe platforma ContentSpeed beneficiaza de un design responsive, elegant, atractiv si minimalist.

Cautand o solutie de e-commerce am analizat alternativele de construire a unui magazin online. Dintre toate solutiile disponibile am zis ca pentru inceput investitia intr-un magazin achizitionat vs o platforma inchiriata, ultima varianta pare a fi cea mai simpla din punct de vedere al gestionarii site-ului. Si aici au fost mai multe alternative, dar ContentSpeed a raspuns foarte promt intrebarilor mele, plus ca magazinul de test a fost creat aproape instantaneu.

Portofoliu

Vezi portofoliu

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.