Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Teme, curieri si furnizori noi in platforma ContentSpeed

5 August 2016
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Teme, curieri si furnizori noi in platforma ContentSpeed
Teme, curieri si furnizori noi in platforma ContentSpeed

Teme, curieri si furnizori noi in platforma ContentSpeed

Saptamana asta te intampinam in platforma ContentSpeed cu noi integrari si teme care te vor scuti de mult timp dedicat gestionarii si setarii magazinului.
Daca colaborezi cu furnizorul Network One Distribution, avem vesti extraordinare. Am automatizat procesul de import al produselor.
Daca te gandesti sa faci contract de colaborare cu curierul Sameday, noi avem deja integrarea pregatita.
Daca nu stii cum sa faci magazinul sa arate cat mai bine, echipa noastra de design ti-a pregatit teme gata personalizate in functie de specificul afacerii tale.

Iti dorim mult spor in gestionarea magazinului si, de asemeanea, cat mai multe comenzi! Ne auzim saptamana viitoare cu noi facilitati dezvoltate pe platforma ContentSpeed.

Teme noi in platforma

In curand vom publica teme noi personalizate in fucntie de specificul afacerii tale. Vor fi disponibile in panoul de administrare, alaturi de cele vechi.
Temele Luxury, Bio-Organic, Home & Garden si Crafts & Books asteapta sa fie descoperite, nu le rata!
Descopera Temele

Feed pentru okazii

De acum inainte poti lista produse foarte usor pe okazii cu noua integrare. Doar selectezi categoriile sau produsele care vrei sa fie listate pe okazii si ele se trimit automat. Integrarea o gasesti in sectiunea Marketing>Feeds si este disponibila doar pentru abonamentele Platinum si Diamond.
Detalii

Curier nou: Sameday

Ca tot iti povesteam cum ca suntem in pas cu tot ce e nou pe piata, am facut si integrarea cu Sameday, care ia avant tot mai mare pe piata romaneasca datorita serviciilor lor de livrare in aceeasi zi.Integrarea o gasesti in sectiunea Useri si Setari>Livrari dupa ce ai cumparat modulul din pagina de apps.

Detalii

Integrare feed Network One Distribution

Cu noua integrare a feed-ului Network One Distribution vei putea alege direct din platforma ContentSpeed ce categorii, din baza lor de date, vrei sa comercializezi si in magazinul tau. Totul se va face automat fara sa mai fii nevoit sa incarci vreun feed anume iar produsele vor fi incarcate cu toate informatiile furnizate de Network One Distribution (poze, descrieri, categorii, subcategorii, atribute, etc). Acum totul devine automatizat si, de asemenea, mult mai simplu.
Integrarea cu NOD este disponibila la cerere
Detalii

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.