Fleximo

Compania

Fleximo si www.fleximo.ro au aparut in anul 2014 din dorinta si nevoia de a ridica standardele in materie de mobilier si accesorii pentru cei mici. Cu o colectie ampla si bine integrata de produse dedicate copiilor intre 0 si 15 ani care sa includa tot ce au nevoie copiii in casa, afara, la joaca, la scoala sau la gradinita, Fleximo promite lipsa compromisurilor, atat in ceea ce priveste calitatea produselor, cat si in ceea ce priveste calitatea serviciilor furnizate.In 2017, au devenit parte din SC Scandinavian Design House SRL printr-un proces de fuziune cu divizia de mobilier si accesorii pentru adulti.

Situatia

In anul 2014 Fleximo detinea un magazin online pe platforma WordPress care avea rolul unui “catalog” online. In anul 2015 se decide trecerea catre platforma de eCommerce ContentSpeed. “Am ales ContentSpeed in primul rand pentru ca il cunosteam pe Radu Vilceanu si cunosteam nivelul de specializare al echipei si portofoliul. Ceea ce ne-a atras a fost posibilitatea integrarii cu sistemul nostru ERP si integrarea cu Marketplace-ul, lucru destul de rar intalnit la vremea respectiva” afirma dna. Diana Staicu, Fleximo.

Solutia

In anul 2015 s-a decis implementarea solutiei ContentSpeed, a unui magazin cu licenta B2C, integrare cu sistemul ERP si integrare Marketplace. Fleximo are dezvoltari custom si vor trece la noua versiune a platformei 3.3.24.

Rezultate

“Vorbim despre faptul ca implementarea platformei ne-a ajutat sa avem toate colectiile noastre intr-un singur site. Suportul tehnic oferit de echipa ContentSpeed se ridica la nivelul asteptarilor noastre. Implementarea cu sistemul ERP a redus erorile umane si ne-a oferit flexibilitate. Alaturi de ContentSpeed am invatat ce inseamna comert electronic”
Mai multe testimoniale