Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Evolutia inseamna repozitionare!

4 May 2015
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Evolutia inseamna repozitionare!
Fiecare evolutie a business-ului inseamna o noua pozitionare in spectrul larg al unei industrii aflate in continua crestere. Am depasit acest challenge prin identificarea unui slogan care ne reprezinta in totalitate in sfera comertului electronic: ContentSpeed - online sales creator. De ce ne asumam acest meritul de a fi creatori de vanzari online?
  • Pentru ca cei peste 10 ani in aceasta industrie ne-au ajutat sa experimentam multiple abordari de vanzari pentru piata din Romania si sa identificam cele mai bune canale dedicate comercializarii produselor pe Internet.
  • Pentru ca cele 350 de magazine online pe care le-am creat au adus un plus de valoare comertului electronic in Romania si au creat premise favorabile dezvoltarii unor produse dedicate exclusiv vanzarilor online: ContentSpeed Shop, Portal B2B si eDistribution (cu implementarea sistemului de drop-shipping).
  • Pentru ca suntem prima agentie de ecommerce full-service din Romania care permite vizitatorilor sai sa testeze un produs premium prin crearea unui cont demo care include toate functionalitatile dedicate cresterii conversiei.
  • Pentru ca avem curajul sa ne asumam contractual ca fiecare shop online va avea o conversie de minimum 1%, fapt ceea ce inseamna ca cel putin 1000 de vizitatori care vor aduce cel putin 10 conversii.
  • Pentru ca ne dorim sa aducem in continuare standarde internationale in randul tuturor magazinelor online care vor evolutia.
   

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Creeaza acum un magazin online complet functional.

Incearca platforma

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedInShare Google Plus

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Ti-ai deschis magazin pe platforma noastra sau ai deja unul? Aboneaza-te!

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Creeaza acum un magazin online complet functional.

Incearca platforma