Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Evolutia inseamna repozitionare!

4 May 2015
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Evolutia inseamna repozitionare!
Fiecare evolutie a business-ului inseamna o noua pozitionare in spectrul larg al unei industrii aflate in continua crestere. Am depasit acest challenge prin identificarea unui slogan care ne reprezinta in totalitate in sfera comertului electronic: ContentSpeed - online sales creator. De ce ne asumam acest meritul de a fi creatori de vanzari online?
  • Pentru ca cei peste 10 ani in aceasta industrie ne-au ajutat sa experimentam multiple abordari de vanzari pentru piata din Romania si sa identificam cele mai bune canale dedicate comercializarii produselor pe Internet.
  • Pentru ca cele 350 de magazine online pe care le-am creat au adus un plus de valoare comertului electronic in Romania si au creat premise favorabile dezvoltarii unor produse dedicate exclusiv vanzarilor online: ContentSpeed Shop, Portal B2B si eDistribution (cu implementarea sistemului de drop-shipping).
  • Pentru ca suntem prima agentie de ecommerce full-service din Romania care permite vizitatorilor sai sa testeze un produs premium prin crearea unui cont demo care include toate functionalitatile dedicate cresterii conversiei.
  • Pentru ca avem curajul sa ne asumam contractual ca fiecare shop online va avea o conversie de minimum 1%, fapt ceea ce inseamna ca cel putin 1000 de vizitatori care vor aduce cel putin 10 conversii.
  • Pentru ca ne dorim sa aducem in continuare standarde internationale in randul tuturor magazinelor online care vor evolutia.
   

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.