Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Shopping high-end 2.0 | Client: B-mall.ro

4 May 2015
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Shopping high-end 2.0 | Client: B-mall.ro

B-Mall.ro si-a relansat magazinul online dedicat brandurilor de top prin intermediul ContentSpeed, prima agentie de ecommerce full-service din Romania. Decizia de migrare a urmat evolutiei firesti a numarului de comenzi primite pentru cele peste 300.000 de produse comercializate si celor peste 2 milioane de itemi care plaseaza B-Mall.ro in randul celor mai mari magazine online de fashion din Romania.

Consumatorul premium din online B-Mall.ro a fost, inca de la lansarea sa, in 2011, unul dintre promotorii conceptului de mall online axat pe comercializarea unor produse exclusiviste dedicate top-consumerilor din Romania. Dezvoltarea pe Internet a insemnat, in prima faza, posibilitatea de acaparare a acelui segment de populatie care nu vizita mall-urile traditionale insa insa isi doreste un produs premium importat din Statele Unite, chiar de la compania-mama. Cea mai mare provocare pentru retailer-ul online a presupus creearea premiselor adecvate pentru shopping 2.0 prin captarea atentiei consumatorilor online pentru care si tinuta, dar si timpul primeaza.

Cumparaturi in timp-record Noul layout a fost conceput astfel incat sa permita atat amatorilor, dar si profesionistilor in cumparaturi online sa gaseasca produsul potrivit intr-un timp record. Mall-ul online incorporeaza clasicele filtre de pret, dimensiuni si culoare, insa, pentru ca experienta clientilor sa fie completa magazinul permite sortarea tuturor produselor in raport de utilizarea lor in anumite sezoane, pentru anumite evenimente sau pentru desfasurarea anumitor activitati. Beneficiile in online se vad de la prima aparitie

Atentie sporita la detalii Abordarea B-Mall.ro implica evidentierea tuturor caracteristicilor produselor comercializate pana in cele mai mici detalii si, din acest motiv, gradul de atentie al vizitatorilor poate merge de la identificarea tipurilor de buzunare, de gulere sau de captuseli pana la filtrarea inteligenta in functie de metodele de curatare care trebuie aplicate fiecarui produs. In plus, pentru ca „interactiunea” cu produsele de fie cat mai apropiata de cea a magazinelor clasice, vizitatorii au posibilitatea sa vizualizeze in detaliu produsele prin folosirea optiunii zoom pentru fiecare produs comercializat. O alta facilitate pusa la dispozitia clientilor B-Mall.ro este posibilitatea de vizualizare a produselor pana in cele mai mici detalii prin utilizarea unui zoom specific.

Consiliere pentru alegerea tinutei Mall-ul online ofera clientilor sai consiliere specifica in alegerea tinutei ideale pentru orice tip de eveniment si garantia returnarii gratuite a produselor in situatia in care produsul primit de client nu corespunde cu cel identificat pe site.

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.